Поради

9 FOOD-TRENDS – 2019

9 FOOD-TRENDS – 2019

Тренди їжі постійно змінюються. Цікаво, що зараз модно їсти?

  1. Бургери з комах

Ідея «котлети» для бургера з жуків і черв'яків полягає в тому, що він зможе допомогти планеті, зменшуючи потребу в м'ясі.

Незважаючи на те, що це екологічно чистий варіант, люди з недовірою ставляться до гамбургера, зробленого з личинок якогось жука.

  1. Хот-дог з арахісовим маслом

Дивна комбінація хот-дога з арахісовим маслом стала причиною суперечок у Twitter. Ми б не ризикнули так експериментувати. А ви?

  1. Brie-ing

Один із найдивніших трендів цього року. Цей термін походить від назви суміші сиру брі та наркотичної речовини MDMA.

  1. Кольоровий фаст-фуд

У мережі Burger King запропонували інноваційний бургер Nightmare King, у якого кислотно-зелена булочка з кунжутом. Burger King також випустив напій Frozen Fanta Scary Black Cherry, який насправді був чорним і, згідно з Twitter, сильно фарбував рот. Навіть Starbucks вирішив додати барв у своє меню і запропонував фіолетову смажену солодку картоплю з лавандою.

  1. Кето всюди

Кето – дієта з дуже низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом жирів, призначена для того, щоб допомогти зберегти здоров'я і схуднути. Це призвело до появи безлічі дивних keto-friendly продуктів, зокрема таких, як омлет.

  1. Блискуча їжа

Їстівні вироби, притрушені глитер, стали абсолютним трендом в Instagram. Це підтверджує теорію, що люди роблять щось красиве тільки заради вдалого знімка. Якщо ви спробуєте з'їсти подібну їжу, то це загрожує наслідками, адже їстівну блискучу посипку можна їсти, але тільки в незначних кількостях. Але в Instagram ми бачили і пончики з блискітками, і піцу з блискітками, і каву, і навіть блискучі коктейлі.

  1. Їжа в золоті

Їстівне золото – ще одна тенденція в Instagram. Безсумнівно, їстівні золоті пластівці замінюють практично будь-яку їжу, від пончиків до морозива і курячих крилець, вони мають чудовий вигляд і готові для фото. Кажуть, що вживання золота в невеликих кількостях безпечне, але це безглузді, розкішні витрати, які не додають особливого смаку продукту.

  1. Смачне активоване вугілля

Активоване вугілля вже довгий час є трендом у сфері здорового харчування, але воно дійсно стало популярним завдяки таким речам, як латте з активованим вугіллям і чорне морозиво. Однак, як не крути, це не здоровий харчовий інгредієнт, який слід вживати часто. Дійшло навіть до того, що його заборонили в деяких ресторанах Нью-Йорка.

  1. Кава з броколі

Намагаючись знайти нові способи зберегти здоров'я, дослідники запропонували ідею кави з броколі. Для того щоб її зробити, потрібно висушити броколі, подрібнити в дрібний порошок і додавати його у свою каву. Він багатий на поживні речовини і є відмінним джерелом вітамінів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, Світ, Таблоїд, Сім'я, їжа, тренди
В тему

Останні матеріали