Поради

Красиве привітання з весіллям сестрі чи брату у прозі

Красиве привітання з весіллям сестрі чи брату у прозі

Весілля – завжди яскрава подія. Особливо важливе це свято, якщо одружується чи виходить заміж рідна вам людина. Відтак, не дивно, що до цього визначного дня готуються не лише наречені, а і гості.

Доки одні розмірковують над тим, як розсадити гостей на весіллі та як спланувати банкетне меню, інші ламають голову над тостом. Особливо прискіпливо вас слухатимуть, якщо ви близький друг чи родич наречених.

Ми пропонуємо вам переглянути цікаві та зворушливі привітання з днем весілля сестрі чи братові.

Зловіть хвилю

Стосунки дітей у сім’ї не бувають ідеальними, однак це не заважає недосконалим сім’ям бути щасливими. Малюки сміються один з одного, часто затівають бійки, постійно сперечаються. Та коли діти виростають, ріднішої та надійнішої людини ніж брат чи сестра годі й шукати. Саме тому так важливо виголосити красиве привітання чи тост на весіллі рідної людини. В одній промові ви повинні не лише побажати молодятам щастя, а і показати, наскільки любите рідну людину.

Якщо маєте намір самостійно написати привітання з весіллям сестрі чи брату, то аби тост вийшов хорошим, налаштуйтеся на правильну хвилю. Це не повинно бути складним завданням, адже рідна вам людина наважилася чи не найвідповідальніший крок у своєму житті. Емоції в середині вас повинні вирувати. Тому просто опишіть все, про що ви думаєте, а тоді виберіть найкраще та сформуйте тост.

Аби налаштуватися на потрібний тон можете навіть погортати старий сімейний альбом чи поговорити з батьками.

Читайте також:

Знайдіть красивий афоризм

Якщо ви не майстер довгих тостів, тоді вам краще підібрати коротке привітання з весіллям. Найкраще для цього підійде крилатий вислів відомої людини.

Наприклад:

Французький письменник Клод Тилье якось сказав: «Бути коханим – це більше, ніж бути багатим, бо бути коханим – значить бути щасливим!». Я пропоную підняти келихи за молодят, адже сьогодні, одружившись, вони пообіцяли не лише кохати один одного усе життя, а й шукати щастя один в одному до кінця віку.

***

Французький прозаїк, Альбер Камю, одного разу сказав: «Не бути коханим – це всього лише невдача. Не любити – ось нещастя».

Сьогодні я маю честь повідомити, що наречені – одні найщасливіших людей на землі, адже їм вдалося віднайти те, що інші шукають на протязі усього життя, – кохання! Я радий за вас, адже ви не просто пізнали любов, а знайшла щастя один в одному.

Великі філософи та письменники також мали братів та сестер і не дивно, що вони неодноразово піднімали тему кровних вуз у своїх роботах. Тож, якщо афоризми про кохання вам не подобаються, можна використати крилаті фрази про братів та сестер.

Зокрема, непогане весільне привітання для сестри чи брата можна склеїти з наступного виразу:

Один мислитель якось сказав: батьки дають нам життя і щиру любов, виховують та вчать добру. Але найпрекрасніший подарунок від них – це брат і сестра.

Я дякую мамі і татові, за те що вони порадували мені тебе!

З Днем весілля, рідні мої!

Читайте також:

Найкрасивіші слова ллються з душі

Бажаєте сказати щось від щирого серця, та слова не приходять у голову? Привітання з весіллям своїми словами – ось секрет вашого успіху. Не обов’язково говорити довго і пафосно. Аби зворушити гостей та молодят, достатньо побажати щось від душі:

Дорогі наречені!

Сьогодні ви поклялися кохати один одного перед Господом і людьми. Тож, вітаю вас з цією подією! Зичу, щоб ваша дорога була рівною та легкою. Йдіть у майбутнє тримаючись за руки і тоді вам будуть не страшні жодні біди та нещастя, які чатуватимуть у життєвих перипетіях.

Пам’ятайте, час стирає як хороше так і погане. Я ж надіюся, що ви зумієте брати з кожного дня приємні емоції та стирати помилки. Бажаю, аби ваш альбом пам’яті наповнювався лише такими щасливими та веселими фото, які ви зробили сьогодні.

***

Дорогі молодята!

Зичимо, щоб корабель вашого життя йшов до портів мрій, щастя та радостей без штормів та бур. Ясної погоди, попутного вітру та тихої води до всіх ваших цілей.

Вітаємо з весіллям!

***

Дорогі наречені, ви сьогодні чарівні!

В цей щасливий для вас і нас день дозвольте побажати вам теплих світанків та хороших вечорів, повних позитивом днів та шалених пристрасних ночей.

Нехай ваше кохання буде вічним, а почуття любов розпалюються повагою, прихильністю та взаєморозумінням.

Щасливого та затишного сімейного життя!

***

Дорогі молодята, люба сестричко (любий братику), сьогодні ви стали на весільний рушничок! Тож хай ваша життєва дорога буде такою ж рівною, чистою та уквітчаною. Бережіть і шануйте один одного. І нехай ваше кохання стане вам оберегом від всіх негараздів!

***

Дорогі молодята!

Бажаємо вам зустріти Золоте весілля і оглянувшись на своє минуле, зрозуміти, що життя було прожите без бід і горя, в любові та повазі один до одного.

Зичимо, щоб через 50 років ви пошкодували тільки про те, що так мало цілувалися на своєму весіллі! Тож, гірко!

***

Щасливі наречені, вітаємо вас з Днем весілля!

Хочемо побажати життя без бід та горя! Міцно любіть один одного та підтримуйте. Віднині і до скону віку діліться всім і пам’ятайте: віддасте коханому свою радість і вона примножиться, а розповісте про горе – воно зменшиться.

Нехай сімейне вогнище буде яскравим та гарячим і ніякі вітри чи морози не дадуть йому згаснути.

Щодня радійте життю, вже хоча б тому що вам, у цьому велетенському світі саме вам вдалося знайти те, що шукають інші на протязі всього життя – кохання.

Гірко!

***

Шановні молодята!

В день вашого весілля побажаємо вам бути космосом, невтримною енергією, світлом і теплом, відрадою та надійною опорою, безкрайнім горизонтом та затишним куточком один для одного! Нехай життєві негаразди, біди та проблеми розступаються перед вашим кохання.

Миру вам, добра та Божої благодаті!

Читайте також:

Нотка гумору

Привітання з весіллям від сестри чи брата без жартів уявити важко. Якщо ви вмієте тримати увагу публіки та не боїтесь публічно виступати, то чому б не додати нотку гумору у свою промову?

Дорогий наречений!

Мушу тебе попередити, – ти приречений! Відтепер тобі, які і мені в дитинстві, діставатиметься за розкиданий одяг та пусті тарілки під диваном! І варто зазначити, ховатися у таких ситуаціях марно, – моя сестричка відмінно грає у цю гру!

А якщо серйозно, то ви всі вже мабуть знаєте, що наша наречена має супер-силу. Яку? Кожний, кого вона любить, стає щасливим! Тож, думаю з сьогоднішнього дня ти приречений на довге та радісне життя!

***

Люба моя!

Вітаю з одним з найщасливіших днів у твоєму житті! Мені радісно, адже одна з твої найзаповітніших мрій збулася: ти вийшла заміж за чудового чоловіка.

Пам’ятаю, як у дитинстві, ти бігала кімнатою з наволочкою на голові і уявляла себе нареченою. Тоді твої очі радісно сяяли. Вони блистіли і тоді, коли ти вперше розказала мені про свого коханого. Але сьогодні, твої зіниці просто іскряться від щастя та кохання.

Бажаю, щоб все подальше життя твої оченята сяяли таким ж світло, як сьогодні! Дякую тобі, (ім’я нареченого), що зробив мою сестричку такою щасливою!

Читайте також:

Мудра притча

Хочете, щоб привітання з весіллям сестрі чи брату у прозі було не лише зворушливим, а і повчальним? Завжди гармонійно та оригінально на весіллі звучать тост-притчі.

Однак, обираючи для привітання з днем весілля притчу, витратьте більше часу та пошукайте справді красиву та маловідому історію. Ще один важливий момент: перед тим як привітати молодят притчею, переконайтесь у тому, що у вас буде вдосталь часу, аби розповісти її не втративши суті. Також хороша порада: перед тим як виголошувати тост потренуйтесь на друзях чи рідних, запитайте чи цікаво їм було слухати вас і чи не занадто довго ви говорили.

Пропонуємо гарний приклад тосту-притчі, як альтернативу привітання з весіллям від брата чи сестри:

Давним-давно, ще до того як наші молодята покохали один одного, був острів на якому жили усі почуття. Серед них було і Кохання.

Одного дня мешканці острова помітили, що він тоне в океані і сіли у човники, щоб поплести у пошуку кращої землі. Доки всі поспішали, Кохання соромлячись стояло позаду. Коли ж дійшла його черга, воно з прикрістю зрозуміло, що пустих човників не лишилося. Тоді Любов почала гукати про допомогу.

Поруч проплив розкішний корабель Багатства. Кохання попросилося на борт, але Багатство відповіло, що його палуба повна коштовностей і Коханню не вистачить місця.

Любов звернулася до Гордості. Але та відповіла відмовою і сказала, що Кохання порушить гармонію на її човні.

У відчаї Кохання попросилося на човник до Печалі.

– Ні, – відповіла Печаль, – мені сумно і я хочу побути на самоті.

Повз пропливала Радість. Та вона була так заклопотана собою, що не почула криків Кохання.

І коли замість острова залишився лиш клаптик землі, Кохання до свого човника запросив сивий старець.

Любов була такою щасливою, що тільки діставшись до безпечного місця, зрозуміла, що забула запитати ім’я свого рятівника. Тоді вона запитала Мудрість, ким був її спаситель.

– Це був Час, – відповіла Мудрість.

– Але чому він допоміг мені, – здивувалася Любов.

– Бо тільки Час знає ціну Кохання у житті.

Якщо залишиться хвилинка-дві і гості не втомилися, то таке привітання з Днем весілля сестрі чи братові можна доповнити і кількома словами від себе:

Тож, дорогі молодята, я вам бажаю, аби ви не забували про кохання, коли ваше серце сповнюватиме гордість, радість чи сум. Для любові завжди має бути місце, незалежно від того в багатстві ви чи в бідності. І пам’ятайте, що тільки час знає істину ціну кохання.

Вразити гостей можна і іншою, не менш красивою притчею. Вона цілком відповідає принципу, за яким повинно бути влаштоване привітання з весіллям:

Якось маленьке Щастя запитало у свого батька, куди йде любов.

– Кохання нікуди не йде, вона просто помирає.

Такі слова збентежили і розжалили маленьке Щастя і воно пообіцяло собі, що коли виросте і стане великим і сильним, то допомагатиме людям.

Пройшло багато років і маленьке Щастя виросло. Та куди б воно не приходило, люди не помічало його. Тоді, засмучене Щастя відправилося у далеку дорогу, аби віднайти ліки від своєї недуги. Коли йому стало зовсім тяжко, воно зупинилось перепочити біля дерева та задрімало.

Розбудило Щастя чужу кроки. Дорогою проходила стара бабця в лахмітті. Вона видавалася кволою і теж сіла перепочити.

Віддихавшись, мандрівниця відкрила своє ім’я.

– Я Любов, – сказала вона.

– Як Любов? – щиро здивувалося Щастя, – Я думало, що Любов найпрекрасніше з того, що є на світі!

– А тебе як звуть?

– Щастя.

– Мені теж розповідали, що Щастя чарівне.

І старенька дістала з торбинки дзеркальце. Тоді Щастя подивилося на своє змучене та виснажене обличчя і голосно заплакало.

– Що ж з нами зробили злі люди і доля? – схлипувало.

– Нічого. Будемо піклуватися один про одного і швидко станемо молодими та прекрасними.

І ось під тим розлогим деревом Любов і Щастя уклали свій союз ніколи не розлучатися. З тих пір, якщо з чийогось життя іде Любов, разом з нею йде і Щастя, порізно їх не буває.

Як і в першому випадку це привітання з Днем весілля варто доповнити власними словами:

Отже, якою б щасливою людина не була, її радість буде не повною без кохання. Сьогодні, наречені, я хочу привітати вас, адже ви заключивши договір з любов’ю, запросили разом і з нею у свій дім щастя!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему