Поради

7 ознак того, що ви зустрічаєтесь з жінкою, а не дівчиною

7 ознак того, що ви зустрічаєтесь з жінкою, а не дівчиною

Жінки і дівчата бачать світ по-різному. Вони розуміють його по-різному. І взаємодіють з ним теж по-різному. Дівчат сьогодні – хоч греблю гати, але жінок… жінки – це дефіцит.

1.Дівчата одягаються відверто, жінки можуть підкреслити свою сексуальність, але також знають, що виглядають сексуально незалежно від того, в що одягнені

Жінки розуміють, що провокаційний образ – не єдиний спосіб бути сексуальною. Жінка не повинна демонстративно оголяти всі свої принади, щоби відчувати себе сексуально привабливою.

2. Дівчата думають, що їх партнер знає, як вони почуваються і про що думають – жінки використовують для цього слова

Дівчата вважають, що їх партнери повинні розуміти їх настільки добре, що завжди знають, про що вони думають, як вони себе почувають і на що вони натякають.

3. Дівчата очікують, що ви платитимете за них – жінки фінансово незалежні

Дівчата люблять, коли їх няньчать і дбають про них, можливо, їх розбестило виховання. Незалежно від причини, дівчата не люблять виймати свої гаманці. Жінка, хоч і достатньо впевнена в собі, дозволяє чоловіку іноді за неї платити, але час від часу платить самостійно – за двох.

4. Дівчата дозволяють собі переборщити з алкоголем – жінки знають свою межу

Ви знаєте хоча б одну жінку, яка сидить за столиком у клубі, чекаючи, щоб накинутися на наступну пляшку? Звичайно, не знаєте. Жінки не роблять цього. Тільки дівчата заливаються безкоштовною випивкою для того, щоби напитися – це дозволяє їм легше приймати погані рішення.

5. Дівчата говорять про дрібниці – жінки знають, як підтримати стимулюючу розмову

Ймовірно, це один з найбільш відмінних чинників. Більшість дівчат не вміють підтримати бесіду. Вони не в курсі того, що відбувається у світі. Вони не мають жодних інтелектуальних хобі чи інтересів. І їх погляд на життя насправді їм не належить, вони слухають думки інших і видають їх за свої власні. Дівчата нудні. Жінки захоплюючі.

6. Дівчата їдять салатики – жінки їдять все, що вони хочуть

Це не означає, що жінки не їдять салатики. Але вони не роблять це тільки перед чоловіками, щоб згодом піти додому та з’їсти відро м’яса.

7.Дівчата потребують опікунів – жінкам ніхто не потрібен, крім самих себе

Немає нічого сексуальнішого, ніж жінка, яка може подбати про себе.

Отже, жінка, самостійна і незалежна, у цьому найбільше проявляється її сексуальність. Жінці не потрібен “партнер-гаманець” у неї є свій, вона не потребує постійної опіки та не вимагає вашої уваги 24 година на добу! Є багато дівчат, але жінками стають не всі!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, психологія, чоловіки, жінки, стосунки
В тему