Поради

Топ-5 фешенебельних готелів світу

Топ-5 фешенебельних готелів світу

Мешканці міських квартир радикально змінюють умови життя тільки під час відпустки. От тільки жаль, що готелі у різних країнах схожі. Проте існують особливі пансіонати. І переночувати в такому фешенебельному закладі – справжня насолода.

THE MANTA RESORT

Танзанія, острів Пемба

Underwater Room розташований за 250 м від берега. На палубі екзотичної конструкції приємно засмагати з коктейлем у руці вдень і дивитися на зірки вночі. Величезні вікна підводної спальні забезпечують круговий огляд: можна спостерігати за життям рифових риб, кальмарів та восьминогів.

CHATEAU DE BAGNOLS

Франція, Рона

Шедевр романської архітектури ІХ століття перетворили у розкішний готель. Масивні стіни з оглядовими вежами оточені ровом, а з вікон відкривається вид на французький сад і виноградники Божоле. Інтер’єри з настінними фресками й антикварними меблями оформлені дизайнерами найкращих модних будинків Франції.

Еко-готель LEAPRUS

Росія, Кабардино-Балкарія

Один з найбільш високогірних готелів світу (3912 м) розташований на південному схилі Ельбрусу. Гостьові модулі нагадують капсули космічного корабля. Спальні розраховані на 12 – 18 місць, є кают-компанія. У технічному приміщенні – комфортабельні туалети і душ. Енергію готелю постачають сонячні батареї.

CUEVAS PEDRO ANTONIO DE ALARCON

Іспанія, Гранада

У XV столітті в цих скелях маври ховалися від іспанців. Сьогодні там 23 затишних номери-печери. Загалом готель може прийняти 65 людей. Незалежно від пори року всередині комфортна температура: 18 – 20 °C.

Поряд безліч історичних пам’яток: гори Sierra Nevada, іподром Guadix, замок Calahorra, печери Piñar.

MOVENPICK HOTEL HAMBURG

Німеччина, Гамбург

Сучасний готель вбудований у водонапірну вежу, зведену в XIX столітті в парку Штерншанце. В закладі працює комплекс саун і гідромасажний душ. На 16 поверхах башти розташовано 226 номерів з видом на місто або парк. З верхнього поверху відкривається кругова панорама Гамбурга.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм, готелі
В тему