Поради

Якi дeрeвa мoжнa, а які не бажано, садити бiля будинку

Якi дeрeвa мoжнa, а які не бажано, садити бiля будинку

Існують дерева та кущі, які можуть налагодити життя в оселі, а є і такі, які в жодному разі не можна садити біля будинку чи на дачі.

Добра прикмета – посадити біля будинку вишню. Це невибаглива рослина, якій потрібен мінімум догляду, при цьому вона красиво цвіте і приємно пахне весною. Також вишня вважається символом родючості і достатку, особливо шанують це дерево на Сході. Вважається, що вона – оберіг, що приносить удачу.

Груша – символ материнства і любові, стабільності і довговічності. Її можна садити біля житлового будинку, адже вона ще й наділяє позитивними якостями – умінням спілкуватися і заводити друзів.

Яблуня – відмінний варіант для посадки біля вікон спальні молодої дівчини. Вона дарує красу, чарівність, віру в себе, удачу в любові і щастя в сімейному житті. Пов’язана яблуня також з вічною молодістю і довголіттям.

Калина – гарний варіант рослини для того, щоб посадити біля будинку. Вона заспокоює нервову систему і допомагає одужувати в разі хвороб.

Горобина вчить контролювати свої почуття.  Жінкам старше 40 років горобина може подарувати другу молодість. Приносить вона також здатність до отримання задоволення, любов і удачу у стосунках з протилежною статтю. Найкраще садити горобину біля вікон.

Волоський горіх можна посадити на ділянці, але не біля будинку і господарських будівель. Справа не тільки в прикметах, але і в його розгалуженій кореневій системі, яка може пошкодити фундамент.

Ялівець – це одна з найпотужніших рослин, які оберігають від наведення привороту, псування і злих сил. Якщо посадити його біля будинку, рослина буде оберігати всіх членів вашої родини. Вважається, що розміщувати його потрібно перед будинком, а не на задньому дворі. Хвою цієї рослини можна час від часу спалювати всередині приміщень, щоб прогнати звідти негативну енергію.

Шипшина красиво виглядає в будь-який час року. Крім цього, вона охороняє благополуччя сім’ї, біля будинку. Дика троянда привертає любов і зміцнює відносини в родині. Це виключно позитивно налаштована рослина, яка не принесе вам нічого поганого. Основні значення шипшини в магії – це любов, пристрасть і міцні, стабільні сімейні зв’язки.

Вважається, що ялина – енергетичний вампір, і садити це дерево біля будинку не можна. У деяких країнах вважається, що ялина витісняє з дому чоловіків. Мається на увазі народження тільки дочок, вдівство і розлучення.

Туя. Прикмети кажуть, що дівчата, які живуть в будинку, не вийдуть заміж, якщо на ділянці росте туя. У багатьох культурах це дерево скорботи і печалі, яке до вподоби покійним. Тую часто садять на кладовищах. З іншого боку, вважається, що запах туї відганяє злих духів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему