Поради

5 порад як вдало почати ранок

5 порад як вдало почати ранок

Вдалий день багато в чому залежить від вдалого ранку. Ми не можемо передбачити майбутнє, але можемо запобігти поганому настрою, почавши ранок на позитиві. Дотримуйтесь цих простих порад і ви, якщо не забудете, то точно зменшите негатив у своїх буднях.

Впустіть до кімнати більше світла!

Чи знаєте ви, що природне світло впливає на масу тіла людини? До такого несподіваного висновку прийшли вчені з Медичної школи Файнберга при Північно-західному університеті в Чикаго (США). Чому це відбувається, лікарі поки точно не знають, проте вони припускають, що світло синхронізує біологічний годинник людини.

Не забудьте про склянку води вранці натщесерце!

Вночі, коли наш організм відпочиває, на стінках шлунково-кишкового тракту осідають токсини і шлаки. Тому що системи та органи сплячої людини працюють із мінімальним енергетичним навантаженням. Для того щоб їх змити і підготувати ШКТ до нових денних навантажень, необхідно випити склянку води вранці натщесерце.

Фізичним вправам на порожній шлунок - ні!

Зарядка - це корисно, але спочатку потрібно поснідати. Коли ви робите фізичні навантаження натщесерце, ваші жирові запаси не спалюються, а м’язи піддаються руйнівному навантаженню.

Правильний сніданок - запорука успішного дня

Вранці організм людини повинен отримати необхідну порцію калорій. І якщо перед заняттями спортом ви вже трошки перекусили, після них (краще хвилин через 30, якщо, звичайно, ви не поспішаєте на роботу і у вас є на це час) потрібно поїсти більш ґрунтовно.

Посміхайтеся!

Починайте свій день з посмішки, навіть якщо вам складно її з себе “видавити”. На думку психологів, ви відчуєте себе краще і, можливо, ваш настрій покращиться.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему