Поради

Чому чоловікам подобаються старші жінки

Чому чоловікам подобаються старші жінки

Сьогодні можна часто зустріти незвичайні союзи і йдеться не про гомосексуалізм, а про значну різницю у віці. Ми звикли бачити старшого чоловіка і молоду дівчину, а от пари у яких все навпаки все ще ловлять на собі зацікавлені погляди.

Молоді чоловіки не завжди альфонси

Розпізнати альфонса дуже легко, часті і безглузді відмовки про тимчасові фінансові негаразди, супроводжують його усюди. Якщо йому нічим заплатити за тебе (а часто і за себе), то нехай підросте ще трішки або дівчину-ровесницю знайде. Часто жінки розуміють, задля чого молодий хлопець витрачає свій час на значно старшу кралю, проте закривають на це очі задля сексу з молодим "м'ясцем". Щоправда, не завжди все так погано. Трапляються і справді закохані пари, на різницю у віці яким начхати - їм добре разом, а решта їх не цікавить.

У таких пар досить багато плюсів

Жінка, яка зустрічається або живе з молодшим чоловіком, завжди старатиметься мати якнайкращий вигляд. Вона не забуде про те, якою повинна бути жіноча фігура, часто змінюватиме свій гардероб, слідкуватиме за своїм зовнішнім виглядом і робитиме все для того, щоб чоловік не почувався молодшим, а вона - значно старшою.  Жінка, зазвичай, домінує над своїм молодшим чоловіком і підлаштовує його під себе.

Старша жінка - досвідчена жінка

Старша жінка - досвідчена жінка, а що ще треба 20-річному хлопцеві. Вона навчить його хорошому сексу і, ніде правди діти, дасть поради в житті повсякденному. Окрім цього, зі старшою жінкою значно цікавіше спілкуватися, вона вже врівноважена, не робить чоловіку безглуздих скандалів і не кидається у крайнощі. Жінка для молодшого чоловіка стає одразу і матір'ю, і дружиною.

Про ревнощі

Попри всю врівноваженість, старші жінки, зазвичай, дуже ревниві, адже вони розуміють, що їх партнер значно молодший і може вибрати собі кращу та сповнену енергії молоду особу з ідеальною фігурою та норовливим характером. Але якщо пару сповнює справжнє кохання, то боятися нічого.

Тож не зважайте на думку інших, а будьте з тим, з ким хочеться. Молодший він на 5 років чи 15 - дрібниці, які не завадять щастю насправді закоханої пари.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, чоловіки, жінки, ревнощі, стосунки
В тему