Поради

Як правильно цілуватися

Як правильно цілуватися

Комусь подобаються глибокі поцілунки, хтось не терпить чужої мови у себе в роті, когось може дратувати надмірна вологість. Як правило, люди соромляться говорити про дискомфорт. Але наступного разу постараються уникнути «неправильних» поцілунків. Постарайтеся, щоб ваші поцілунки відповідали очікуванням і бажанням конкретної людини.

В першу чергу врахуйте: поцілунки - справа вкрай інтимна і суб'єктивна. Так що обов'язково відстежуйте його (її) реакцію!

Дійте впевнено, але здалеку…

Навчіться розслабляти губи
Спочатку тиснути на партнера/партнерку  недоречно. Нехай ваші губи будуть максимально розслабленими - тоді партнер відчує ніжний і м'який дотик. Це викличе у нього очікування і хвилювання. Лише потім можна напружити рот: контраст між колишньою м'якістю і силою дасть тому, кого ви цілуєте, зрозуміти, що він викликає в вас пристрасть.

Освойте поцілунок однієї губи

Можливо, в цілому це не кращий спосіб цілуватися, але один з кращих - щоб почати пристрасний етап. Просто візьміть одну з губ партнера (неважливо, верхню або нижню) власними і почніть робити акуратні посмоктує руху.

Працюйте язиком, але обережно

Про французький поцілунок складені легенди. Проте це досить спірне тип. Далеко не кожному подобається таке глибоке проникнення, зауважте це.

Використовуйте руки
Поцілунки - це складний фізіологічний процес, який не обмежується тільки областю губ. Ніжно торкаючись руками до плечей, рук, торсу партнера, ви збільшите ступінь її збудження. Починайте з дотику області стегон, а потім потихеньку піднімайте руки по спині до шиї і плеч. Потім, якщо ви не зустрічаєте опору, можна обхопити долонями обличчя партнера. Це зробить ваші поцілунки ще більш інтимними і пристрасними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему