Поради

Топ-6 найеротичніших фільмів (відео 18+)

Топ-6 найеротичніших фільмів (відео 18+)

«50 відтінків сірого» – єдиний еротичний фільм, який ви бачили? Як же мало ви знаєте про секс! Ми підібрали для вас кілька цікавих кінокартин про кохання і пристрасть, які відкриють нові грані інтимного життя.

«Служниця» (Agasshi, 2016)

Події розвиваються у 30-і роки минулого століття. Юна кореянка влаштовується на роботу в багатий японський будинок, щоб прислужувати леді Хедіко. Вона повинна допомогти одному аферистові спокусити заможну спадкоємицю й умовити на втечу з ним, але сама закохується в свою господиню.

«Німфоманка» (Nymphomaniac, 2013)

Головна героїня Джо розповідає історію своїх любовних пригод, що почалася ще в школі. Джо протягом чотирьох годин екранного часу пояснює, із чого бере витоки її одержимість, як мінялося власне ставлення до проблеми і чому суспільство не може прийняти людей, які страждають від «сексуального голоду».

«Життя Адель» (La vie d'Adèle, 2013)

Один з головних еротичних фільмів десятиліття власне «еротичною картиною» називати некоректно: це спрощує його зміст. Безумовно, глядачі були шоковані кількістю і тривалістю любовних сцен у «Житті Адель», але для картини це лише спосіб розкрити чуттєву історію взаємин. Одностатеві вони чи ні, це другорядне.

Головній героїні фільму 15 років, і вона лише відкриває світ насолоди.

«9 пісень» (9 Songs, 2004)

Дев’ять відеокліпів і дев’ять пристрасних сцен, але недовгих любовних стосунків між концертами, на які ходять головні герої. Кожен з коханців розуміє, що роман незабаром закінчиться, а значить, можна ні про що не думати, а просто кохатися і слухати хорошу музику.

«Любов 3D» (3D Love, 2015)

Навіть для бувалого глядача тут, на перший погляд, занадто багато натуралістичних сцен у ліжку. Але всі вони – в пам’яті головного героя, який, переживаючи розлуку з коханою, згадує найщасливіші моменти їхніх стосунків. Так уже вийшло, що він найкраще запам’ятав саме секс.

«Порнократія» (Anatomie de l'enfer, 2004)

Дуже відвертий і провокаційний фільм. Героїня наймає чоловіка, якому не подобаються жінки, щоб він хоча би дивився на неї. Він виконає всі її таємні бажання, але їй усе ж хочеться пробудити в ньому пристрасть.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, шоу-бізнес, інтим, кіно
В тему