Поради

Мода на купальники 2018 - 2019

Мода на купальники 2018 - 2019

Пляж, сонце, море – що ще потрібно для ідеального літа? Звичайно ж, гарний та модний купальник. Які ж купальні костюми будуть у тренді спекотного літа 2018 – 2019?

Монокіні та злиті

Модні монокіні вже друге літо поспіль підкорюють світові пляжі та подіуми. Завдяки цьому фасону можна запросто підкреслити всю красу фігури і приховати недоліки.

Особливо популярними влітку 2018-го будуть монокіні з вирізом на животі, а також декоровані вишивкою, намистинами і яскравою фурнітурою.

В’язані

Новинкою сезону літо-2018 стануть в’язані купальники різних фасонів і кольорів.

У них ви будете виглядати неймовірно сексуально і сто відсотків вразите перехожих. До того ж створити такий пляжний must have під силу кожній дівчині, яка володіє шпицями.

Висока талія

Дизайнери запевняють, що плавки з високою талією повинні бути у всіх модниць. При цьому ліф можна підібрати будь-який – від бандо без шлейок до верху бікіні.

Такий фасон трусиків допоможе приховати животик і боки, а також створити сексуальний силует «пісочний годинник». Цей купальник також чудово підійде для дівчат, які нещодавно народили і соромляться шрамів.

Яскраві бікіні

Пляжі рясніють не тільки красунями в трендових купальниках, а й у класичних бікіні. Влітку 2018 року такі фасони будуть особливо актуальними. Головне – обрати яскраве забарвлення, яке відповідає вашому тону шкіри, – від тваринного і квіткового принтів до насичених однотонних.

Білі купальники

Важко посперечатися, що білий купальник на засмаглій шкірі – магніт для чоловіків.

Підберіть фасон до фігури з вище перелічених варіантів – і увага протилежної статі вам гарантована.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, одяг, мода
В тему