Поради

ТОП-5 найкрутіших літніх фільмів, які Ви могли пропустити!

ТОП-5 найкрутіших літніх фільмів, які Ви могли пропустити!

Шукаєте легкі літні класні комедії? Такі, щоб "відключитись" від усього і просто розслабитися? Ловіть вибір ТОП-5 комедій від T1, які не соромно порадити. Пляжі, круті краєвиди, сонце, море, безкінечні пригоди і сміх.

Ви не можете цього пропустити!

1. «Однокласники» (2010, США) – 5 друзів дитинства зустрічаються після 30 років розлуки в літньому будинку біля озера на уїкенд в День Незалежності. Вони приїхали сюди з сім’ями, щоб вшанувати пам’ять шкільного тренера з баскетболу.

 

 

2. «Любов на острові» (США, 2015) – Дженні сохне за красунчиком рок-зіркою Джейсоном. За всіма законами авантюрної голлівудської комедії у Дженні з’явиться оригінальний шанс завоювати свого кумира – вони удвох потрапляють на «безлюдний» острів.

 

 

3. «Весільний погром» – Два брати-тусовщики Майк і Дейв дали в Інтернеті оголошення про пошук ідеальної пари подружок, щоб відправитися на весілля сестри на Гаваях. Вони сподіваються круто відірватися, але обраний ними відчайдушний дует дівчат вміє ще більше розважатись, ніж вони самі.

 

 

4. «В прольоті» (США, 2008) – Пітер спустошений, бо дівчина кинула його після п’яти років разом. Браян пропонує герою зняти стрес на Гаваях, але коли Пітер приїжджає на острів, то виявляється, що Сара відпочиває там же в компанії з новим залицяльником, англійським рокером на ім’я Альдус. Більш того, вони всі зупинилися в одному готелі. Як далі складеться історія?

 

 

5. «Змішані» (США, 2014) – розлучена мати двох синів Лорен Рейнольдс і вдівець Джим Фрідмен, який виховує самотужки трьох дочок, зустрічаються на побаченні всліпу. Через конфлікт між витонченістю і перфекціонізмом Лорен і грубою незграбною натурою Джима їхні відносини відразу не складаються. Вони розлучаються в надії більше ніколи не зустрітися. Однак пізніше доля знову зводить їх разом за досить пікантних обставин. Зі своїми дітьми вони потрапляють на сімейний курорт в Африку за тією ж самою путівкою, в один номер.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, фільми, комедія
В тему