Поради

Альфа Гравіті: що це, для кого і чим корисно

Альфа Гравіті: що це, для кого і чим корисно

В останні роки значно зросла популярність здорового способу життя та, як наслідок, затребуваність спортивних комплексів. З’явилось чимало нових занять, які допомагають ставати стрункими та красивими.

Одним із них є комплекс фізичних вправ – Альфа Гравіті.  Основний принцип – взаємодія тіла та гравітації. В процесі тренування лінії тіла витягуються без зайвих навантажень. Альфа Гравіті – це унікальна практика, яка гармонізує силу розуму, тіла та енергетичну систему.

Автором тренажера та системи вправ є одесит Володимир Єзерський. Він наголошує, що його розробка дозволяє людині рухатись у тривимірному просторі і в той же час розподіляти навантаження на тіло.

Сам тренажер – це спеціальні підвішені троси, до яких людина чіпляється за кисті та ступні і під час виконання вправ перебуває у повітрі.

Альфа Гравіті можуть займатись як дорослі, так і діти. Цей комплекс вправ рекомендують людям, у яких є проблеми із хребтом, суглобами, які ведуть малорухомий спосіб життя, та прагнуть підтягнути тіло або ж тримати його у хорошій фізичній формі.

Звичайно, є протипоказання для занять Альфа Гравіті. Серед них глаукома, серцево-судинні захворювання, травми голови, також не рекомендують займатись Альфа Гравіті вагітним.  

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, спорт, альфа гравіті, володимир єзерський
В тему