Поради

Топ 5 серіалів для тих, кому в житті не вистачає трішки магії

Топ 5 серіалів для тих, кому в житті не вистачає трішки магії

В цю підбірку фільмів від  Т1.UA  потрапили фільми, які мають дуже хороший рейтинг IMDb, тому можете сміливо починати дивитися, а також,, рекомендувати своїм друзям!

1. Лікар “Хто”, США, фентезі, пригоди  - дивіться, коли хочеться якоїсь містики або пригод! Серіал, який, уявіть собі, потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найбільш довгий науково-фантастичний серіал у світі.

Іншопланетний подорожувальник, який називає себе Лікарем, що подорожує у часі на машині часу Тардіс. Герой бореться зі злодіями і спасає землю від ворожих нападів.

 

2. Чарівники, США, драма, фентезі.

Головний герой Квентін потрапляє в коледж магії і розуміє, що світ магії реально загрозливий і реальний. Тим часом його подругу у заклад не прийняли і вона починає шукати магії в інших місцях..

 

3. Десяте королівство, Німеччина, Великобританія, США. - пригоди, комедія, сімейний.

Вірджинія і її батько Ентоні живуть в Нью-Йорку. Чудовим чином вони потрапляють в чарівний світ, де мешкають казкові істоти. Там і Білосніжка, і Попелюшка, і Зла Королева з прислужниками-тролями. У пошуках шляху додому Вірджинію чекають неймовірні пригоди і справжня любов.

 

4. Міністерство часу, Іспанія, комедія, пригоди, фентезі.

Секретна урядова організація Міністерство часу стежить за тим, щоб в тперішній час ніяк не змогли проникнути гості з минулого, щоб потім змінити хід історії на свою користь. Воїн з XVI століття, перша жінка-студент з XIX століття і медсестра з нашого часу приєднуються до міністерства і допомагають їм виконувати призначення. Незважаючи на всю незвичність організації, у її співробітників цілком звичайні проблеми: низькі зарплати, планування відпустки і невдоволення начальством.

 

5. В кращому світі, США, комедія, драма, фентезі.

Кращий світ - місце, куди потрапляють після смерті хороші люди. Одним словом - рай. Молода жінка Елеонор потрапляє туди, але розуміє, що це випадковість - вона вже точно не заслужила бути там. Вона намагається виправити помилки, щоб по-справжньому заслужити своє місце в раю.

 

Було корисно? Не забудьте поділитися посиланням з іншими!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, фільми, серіали, комедія, фентезі, драма
В тему

Останні матеріали