Поради

ТОП-6 фільмів, які має подивитися кожна жінка для підвищення самооцінки

ТОП-6 фільмів, які має подивитися кожна жінка для підвищення самооцінки

Бути жінкою ой як непросто. Команда Т1.Ua підготувала підбірку чудових фільмів для підняття жіночої самооцінки.

 

Диявол носить Prada - прекрасний фільм жанру “комедійна драма” про світ глянцю, моди, краси. Цей світ такий же красивий, настільки і жорстокий. Фільм із чудовими Меріл Стріп і Енн Хетуей - легкий, приємний, невигаданий сюжет.

 

Іствікські відьми - чудова комедія Джорджа Міллера, яка точно не залишить Вас осторонь. Історія про сучасних відьом, які сумують за своїм ідеальним чоловіком - це і як настільки книга для чоловіків, які хочуть розгадати загадку жіночої натури.

 

 

Жанна Д'Арк - реалістична історична картина про образ святої Жанни, яку чудово зіграла Міла Йовович.

 

 

У зеркала два обличчя - неймовірно добрий фільм із чудовими акторами і сюжетом. Барбара Стрейзанд зіграла чудову історію любові, яка тішить очі та серце.

 

 

Дорога змін - картина, ядія якої відбувається у середині 50-тих років, де головні герої - члени невеликої провінційної сім”ї, що хоче виїхати в Париж. Але доля підготувала для них декілька неприємних сюрпризів…

 

 

8 жінок - у французькому місті зібралася сім’я для зустрічі Різдва. Але усім не до свята - хазяїн дома вбитий. 8 жінок опиняються під підозрою. А далі відкриваються такі сімейні подробиці.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, шоу-бізнес, фільми, жінки
В тему