Поради

Які інгредієнти варто додавати у свою ранкову каву

Які інгредієнти варто додавати у свою ранкову каву

Для багатьох чашка кави – це обов'язкова частина ранкового ритуалу і у кожного він свій .

Хтось п’є еспрессо, комусь до вподоби “американо”, а хтось шаленіє від кави з молоком та цукром. У цьому ми всі різні, але схожість наша полягає в безкінечній любові до кави. 

А чи знаєте ви, що ранкову кавову традицію можна зробити смачнішою за допомогою простих добавок?

CookingLight пропонує чотири інгредієнти, які ви не додаєте в свій напій, а варто було б.

Какао-порошок:

Які інгредієнти варто додавати у свою ранкову каву

Мокко – стандартний напій звичайної кав’ярні, натомість комбо з кави і шоколаду створюють надзвичайно багатий напій. Ви можете додати шоколадного смаку в свою наступну порцію кави, додавши порцію (від 1 до 1,5 столових ложок) непідсолодженого какао-порошку в кавову гущу. Просто змішайте все добре, і з’єднайте зварену каву з крапелькою вершків, щоб створити однорідний напій, що нагадує гарячий какао для дорослих.  

Спеції:

Які інгредієнти варто додавати у свою ранкову каву

Додавання дрібки спецій в кавову гущу може змінити відтінок вашого звичного напою. Виберіть з можливих варіантів, таких як кориця, мускатний горіх, лаванда, кардамон і багато іншого. Додавання різних спецій допоможе вам проявити творчий підхід з кожною наступною чашкою ранкової кави. Просто вмішайте 1/4 чайної ложки обраної вами спеції в мелену каву й зваріть напій.

Екстракти:

Які інгредієнти варто додавати у свою ранкову каву

Екстракти призначені не тільки для випічки, вони можуть створити різноманітний світ ароматів вашої кави. Спробуйте базові поєднання, додаючи трохи ванільного або кокосового екстракту, або дивний вибір, пробуючи м’яту або ром. Додайте 1 чайну ложку в каву до заварювання, і ви відчуєте різницю.

Сіль:

Які інгредієнти варто додавати у свою ранкову каву

Так само як щіпка солі може поліпшити рецепт десерту, її додавання може покращити вашу наступну порцію кави. Сіль може «нейтралізувати» кавову гіркоту, роблячи напій більш м’яким. Просто додайте дрібку (приблизно 1/8 чайної ложки) в мелену каву до заварювання.

Головне — знайти для себе улюблену композицію та насолоджуватись чудовим смаком кави.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему