Поради

Їсти слона по шматочках, або як на 100% досягти поставлених цілей

Їсти слона по шматочках, або як на 100% досягти поставлених цілей

Як на 100% досягати поставлених цілей якщо ви не маєте сили волі? Відповідь проста: потрібно всього лише… їсти слона по шматочках.

Так, так. Це назва техніки успішного планування і 100% досягнення цілей.

Суть цього підходу в тому, що потрібно зрозуміти, що навіть невеликий внесок в якусь спільну справу допомагає всьому колективу досягати цілей. А для цього потрібно лише розбити велику ціль на маленькі задачі, які неважко виконати.

Ця тактика працює для усіх сфер життя. Якщо постійно думати тільки про якусь велику кінцеву ціль, то ви завжди будете “літати у хмарах” і розчаровуватися, що щось не виходить. Але якщо і зосередитися на лише маленьких завданнях, то можна не побачити загальної картини.

Найкраще - поєднувати одне із іншим.

Почніть із малого, справді, але і не забувайте про ту велику ціль, до якої ви ідете.

Ви ж знаєте, що є стакан наполовину порожній і наполовину повний. І тільки ви можете точно вирішити яким він буде у вас в руках. Успішні люди стараються знайти у всьому хороше, бо знають, що негативний підхід не допоможе швидше досягти поставлених цілей, а тільки дійсно цьому завадить.

Ми Вас закликаємо мислити оптимістично. І радіти Вашим невеликим перемогам. Це важливо.

Обов’язково підбадьорюйте себе. Перестаньте постійно повторювати “Я ще мало зробив/зробила”. Мотивація тільки буде падати, а ви будете знервовані та втомлені.

Зупиніться ненадовго і подумайте: що ви вже досягли на своєму шляху? Ми впевнені, що уже багато. Святкуйте свої перемоги. А ми Вам будемо для цього посилати енергію. Дійте!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему