Поради

Як худнуть знаменитості?

Як худнуть знаменитості?

Що найкраще підтримує форму? Звичайно, спорт! А хто завжди виглядає розкішно? Безперечно, голлівудські зірки! Як наші кумири підтримують форму і чим займаються у спортзалах?

Кріс Пратт

Грається зі своєю вагою Кріс Пратт. У 2011 році, заради спортивної драми «Людина, яка змінила все», Кріс схуднув на 14 кг. Того ж року повернувся до нормальної ваги і знову набрав зайві кілограми заради серіалу «Парки і зони відпочинку». Він важив 130 кг та за раз запихав у себе 3 – 4 чизбургера.

Коли у 2013-му його затвердили на роль Зоряного лицаря у «Вартових галактики», Пратту довелось не просто схуднути, а перетворитися на атлетичного напівбога. З завданням він впорався.

Тепер Кріс щоденно займається йогою, кроссфітом і комплексом силових вправ.

Рене Зеллвегер

Йшла на експерименти із власним тілом заради кіно і Рене Зеллвегер. Красуня завжди була худенькою. У 2001 році, для ролі у фільмі «Щоденник Бріджит Джонс», Рене набрала 15 кг. За короткий час схудла. А у 2003-му знову потовстішала для продовження комедії. Втретє, у 2016-му, вона повторити такий трюк не насмілилась. Актрисі допомогли різко схуднути – грейпфрутові дієти, силові навантаження та біг.

Знайомі жінки кажуть, що Зеллвегер – фанат спорту і могла б жити у залі.

Джаред Лето

Талановитий музикант Джаред Лето – справжній фанат кіно. Для ролі Чепмена Джареда, у фільмі «Глава 27», актору довелося набрати більше ніж 30 кілограмів.

Проте робота виявилась даремною. Картина провалилася. Лето схуднув досить швидко завдяки жорстким дієтам та інтенсивним заняттям у спортзалі. Нині співак щоденно займається йогою та захоплюється екстремальними видами спорту.

Раян Гослінг

Несподіваний провал чекав і на Раяна Гослінга. В 2008 році актора затвердили на головну роль у драмі «Милі кості». Красунчик чомусь вирішив, що зайва вага підкреслить душевні переживання героя, і набрав 27 кг. Та режисер, побачивши, в кого перетворився Гослінг, замінив його на іншого актора.

Сьогодні Раян шість разів в тиждень відвідує спортзал. Він робить акцент на «пляжному тренінгу», при якому працюють м’язи, які надають фігурі трикутної і V-подібної форми. Тренування мускулатури він звів до мінімуму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло, шоу-бізнес, спорт, кріс пратт, рене зеллвегер, джаред лето, раян гослінг
В тему