Поради

5 трендів з Тижня моди у Мілані

5 трендів з Тижня моди у Мілані

Міланський Тиждень моди – яскрава, святкова та майже карнавальна подія. Чим же здивував модниць прийдешній сезон?

Блиск і глітер

Блискучої тканини було багато навіть у тих дизайнерів, які зазвичай її ігнорують. Наприклад, у Антоніо Марраса, котрий випустив на подіум блискучі наряди в стилі 20-х. «Блищали» в Мілані практично всі (крім хіба що Jil Sander і Trussardi).

Color blocking

Багато речей на міланських подіумах були ніби складені з різноколірних деталей Lego. Блоки, однотонні, яскраві принти – головне, кольори незмінно насичені, немов картини авангардистів.

Відтінки зеленого

Від приглушеного болотного (Roberto Cavalli) до смарагдового (Fendi) і насиченого кольору липового листу (Sportmax, Marni) – зелений у майбутньому сезоні у фаворі. Якщо не наважуєтеся на total look, бути в тренді дозволять зелені смужки на платті і навіть мініатюрна зелена сумка.

Комбінезони

Одна з наймодніших речей майбутнього літа. У Sportmax вони зі щільного деніму, у Salvatore Ferragamo – з яскраво-блакитної тканини з перфорацією, у Trussardi – зі шкіри, та ще й з контрастними накладними кишенями. До речі, завдяки Гаї Труссарді комбінезони наступного сезону зможуть носити і чоловіки, на яких ця річ виглядає не менш ефектно і дуже сексуально.

Oversize

Цей тренд на подіумах уже не перший сезон і не здає позицій. Величезні плечі на показах Gucci, широкі сарафани, пальта і жакети на шоу Prada, об’ємні блузи і плащі у колекції Jil Sander – усе свідчить про те, що влітку ми, як і раніше, будемо надихатися 80-ми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, шоу-бізнес, мода, одяг, мілан
В тему