Поради

Незвичайні готелі світу

Незвичайні готелі світу

Любите подорожувати, але ненавидите одноманітні та сірі готельні номери? Тоді наступного разу, плануючи мандрівку, оселіться в одному із цих готелів. Ніч у таких закладах стане окремою яскравою пригодою.

Будинок-бульбашка

У серці ірландського лісу на березі озера, в маєтку Finn Lough, можна зупинитись у прозорій бульбашці. Всередині кожного із семи будиночків замість даху і стін на 180 градусів скло. Можна насолоджуватися красою природи вдень, а вночі споглядати зоряне небо. Вартість ночівлі в прозорому номері починається від €230.

Дзеркальний куб

Хочете злитися з природою? Тоді вам у дзеркальний куб, що у Швеції. Конструкція розміром 4х4х4 майже не помітна і ніби тримається на дереві. Куб відображає все, що його оточує: ліс, галявину і небо. Щоб у будівлю не врізалися птахи, куб обклеїли інфрачервоною плівкою.

Всередині спальня на двох, вітальня, санвузол і навіть тераса на даху. Ціна за добу – €500.

Капсула на скелі

Ваш страх – висота? Тоді вам не сюди! Цей готель складається з прозорих капсул і розташований на відстані 122 метрів над землею у перуанських Андах. Потрапити у нього можна, піднявшись стрімким схилом або спустившись на зіплайні. Самостійний підйом забирає близько півтори години.

У готелі три номери та спільна вітальня. У кімнатах є міні-туалет, але відсутній душ, тому постояльців просять приносити із собою воду і серветки.

Ціна за добу – €430.

Будиночок-сова

У Бордо, що на південному заході Франції, можна безкоштовно переночувати у дерев’яних будиночках Les Guetteurs («спостерігачі») у вигляді сов.

У фанерних спорудах по три поверхи. Всередині розміщуються круглі білі ліжка, а з вікон можна помилуватися краєвидами довколишніх болотних угідь. Готель працює тільки в теплу пору року. Метою авторів ідеї було змусити людей виїхати із задушливих міст.

Готель із труб

У місті Оттенсхейм (Австрія) розташований готель Das Park, який складається зі стічних труб. Номери розраховані на двох. У кімнатах є ліжко, тумбочка і лампа. Цікаво, що ціну за проживання гість призначає сам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм, туристи
В тему