Поради

Модні тренди для чоловіків влітку 2018?

Модні тренди для чоловіків влітку 2018?

У 2018-му дизайнери запропонували чоловікам багато цікавих ідей для створення оригінальних образів. Особливо різноманітна мода сезону весна-літо 2018.

Стиль сафарі

Стиль сафарі сформувався ще на початку минулого століття. Одяг у цьому стилі відрізняється простотою, комфортом і певною універсальністю. Спочатку сафарі був уніформою мисливців, які переслідували дичину на Африканському континенті, в Австралії та інших жарких регіонах планети.

Такий одяг шиють зі щільної натуральної бавовни, яка захищає шкіру, не парить і прекрасно вбирає піт.

Футболки зі слоганами

Слогани відображують вашу політичну приналежність, почуття гумору, лояльність до того чи іншого бренду. Одяг зі слоганами личитиме тим, хто хоче бути в тренді навесні-влітку 2018.

Білий колір

Дизайнери розповідають про численні переваги білого в чоловічому гардеробі, однією з яких є здатність об’єднувати несумісні речі в ідеальну колірну гармонію. А ще білий добре виглядає на тлі карамельної засмаги.

Олдскульні кросівки

У цьому сезоні основні гравці чоловічого одягу зробили крок назад у часі, замінивши новомодний дизайн класикою старої школи. На подіумах моделі прогулювались у взутті олдскульного стилю.

Мілітарі

Ще один актуальний стиль сезону весна-літо 2018 – мілітарі. Навесні та восени можна похизуватись у армійських черевиках типу берців, щільних бавовняних штанях із накладними кишенями та френчі з металевими ґудзиками. Літо краще зустріти в шортах у тому ж стилі та бавовняному жилеті. Залізні блискавки, ґудзики з емблемами, нашивки і все, що нагадує військову форму, знову в моді. Зовсім необов’язково бути генералом, щоб шикарно виглядати в мілітарі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, чоловіки, мода
В тему