Поради

Кошмарні сновидіння - що це насправді означає?

Кошмарні сновидіння - що це насправді означає?

Вам сняться кошмари, і ви переживаєте, що вони віщують біду? Так, експерт розповість всю правду про популярні забобони, пов'язані зі снами!

Якщо турбує один і той же кошмар

Сон, що повторюється, не є передвісником біди. Він говорить про вашу зосередженість на якійсь певній події у вашому житті. Ваше підсвідомість просить вас розірвати це порочне коло і йти далі.

Щоб позбутися тривожного сну кладемо кільце під подушку зі словами: «Хай сни ходять по цьому колу, а я йду вперед». Вранці, вставши з ліжка, підійдіть до вікна і дуньте в отвір в цьому кільці. І повторіть ті ж слова. Нав'язливий сон повинен піти.

Якщо у сні вмирає близька людина

Подібні сни не обіцяють довголіття, але і лякатися їх теж не варто, адже смерть – це підсумок, кінець чогось. І такий сон може говорити про те, що завершується старий етап в житті і починається новий – в кар'єрі, стосунках, що підходить до кінця смуга невдач або безгрошів'я. Загалом, чекають зміни.

Щоб нейтралізувати такий сон і уберегти своїх близьких потрібно проговорити вже відому фразу «прийди вчора», сидячи на ліжку і не опускаючи ноги на підлогу. Проговорите це три рази. Хорошим способом нейтралізувати поганий віщий сон є розповідь сну на біжучу воду. Для цього потрібно, ні з ким не розмовляючи, підійти до водопровідного крану. Відкривши воду, пошепки розповісти сюжет сновидіння, після чого добре обполоснути обличчя і руки. Вважається, що проточна вода забирає все погане з собою і забирає негативну енергетику сну.

Якщо сняться загиблі родичі

Це не поганий знак, і на погоду він ніяк не впливає. Можливо, близька людина хоче про щось вас попередити і абсолютно не обов'язково про погане. Але все ж найкраще в день після такого сну бути акуратнішими. Можливо також, померлий родич просто нагадує про себе.

В такому випадку бажано сходити до церкви і помолитися за упокій душі, обов'язково роздати милостиню. Після цього померлі родичі не будуть вас турбувати.

Падаєте або тонете уві сні

Сни, в яких людина падає або тоне, говорить про внутрішній неспокій. Найчастіше падіння уві сні з висоти означає страх втрати соціального статусу, роботи, другої половинки. Якщо ж у сні ви відчуваєте при падінні ще й страх, тоді це говорить про те, що переживаєте сильні почуття, яких боїтесь і не можете або не хочете собі в них зізнаватися.

Що зробити, щоб побачити судженого уві сні

Кожна дівчина, лягаючи спати на новому місці, каже слова «приснися наречений нареченій». Краще всього, звичайно, якщо на новому місці доведеться спати якраз в ніч з четверга на п'ятницю, лягайте зі словами: «Четвер з середою, вівторок з понеділком, неділя з суботою, п'ятниця одна і я, молода, одна. Лежать на Сіонських горах три ангели в головах: один бачить, інший скаже, третій долю вкаже», і потім звичне: «Сплю на новому місці – приснися наречений нареченій». А якщо вам кожен раз сняться різні чоловіки – значить, ви ще не готові до міцних стосунків і цілком можете насолоджуватися свободою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему