Поради

Все про весільний кортеж

Все про весільний кортеж

Весілля – пам’ятна подія в житті кожної пари. Тож готуватися до цього дня потрібно ретельно, детально продумавши всі дрібниці. Успішність заходу багато в чому залежить і від правильно підібраного кортежу молодих.

Що ж потрібно знати, перш ніж орендувати автомобіль?

Стиль

Ретро-весілля чи аристократична європейська церемонія, а може, веселе молодіжне свято? Перш ніж замовляти авто, визначтесь зі стилем. Наприклад, гангстерську тему підкреслять ретро-лімузин чи Opel Olympia 1939 року випуску.

Класика чи кабріолет?

Закрита машина не лише додасть інтимності, а і приховає молодят від заздрісливих очей перехожих. Такий тип автомобіля дозволяє перепочити від витріщання сторонніх людей і просто насолоджуватися моментом.

Якщо ж наречені бажають бути в центрі уваги, їм варто замовити авто без даху. Така подорож стовідсотково сповнить вас приємними емоціями. Однак, плануючи весілля з кабріолетом, варто зважати на пору року та погодні умови.

Кількість місць

Звичайні автомобілі вміщають до чотирьох пасажирів. Але якщо наречена хоче похвалитися пишною сукнею, кількість пасажирів на задньому сидінні зменшується. Зазвичай поряд з молодою поміщається лише коханий. Переднє ж сидіння займає оператор.

Якщо в такій компанії вам нудно, краще шукайте просторіше авто, наприклад лімузин.

Колірне рішення та прикраси

В основному наречені обирають чорний або білий автомобіль. Іншими кольорами цікавляться в разі відповідної колірної стилістики. Вибір декору також залежить від теми свята. Але багато компаній має заготовлені комплекти прикрас, які обійдуться вам навіть дешевше, ніж створені власними руками.

Послуги водія

Замовляючи авто, не забудьте про водія. Професіонал знає характер машини. Він на службі, тому не буде відволікатися на інші справи. Якщо віддати керування товаришу, велика ймовірність того, що той захоче відсвяткувати і не зможе більше сісти за кермо.

Смаки й уподобання

Головна порада – менше зважайте на моду. Машина повинна подобатися та бути зручною. Наприклад, узимку варто замовити авто з підігрівом, якщо потрібно – таке, яке зможе подолати болото та снігові замети. Влітку актуальні автомобілі з кондиціонерами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: транспорт, шлюб, Політика, Весілля
В тему