Поради

Чоловіча мода: весна-літо 2018

Чоловіча мода: весна-літо 2018

Охайність і стиль завжди супроводжують респектабельного і впевненого чоловіка. Саме тому мужчинам, які прагнуть бути успішними, варто неабияку увагу приділяти зовнішньому вигляду.

Чим же дизайнери пропонують поповнити гардероб у 2018 році? Цього сезону кутюр’є вражають цікавими новинками і стильними рішеннями.

В’язані фактури

Орієнтир на зручність на верхівці модного Олімпу. Цього сезону теплі джемпери та светри будуть особливо актуальні. Одягайте вовняні пальта, кардигани-оверсайз чи об’ємні снуди – і залишитесь у тренді.

Замша

У 2018 році на подіумах неймовірні колекції замшевих курток, бомберів, пальт і взуття для чоловіків. Деякі з дизайнерів настільки сильно віддалися головному тренду 70-х, що запропонували носити монозамшеві луки в єдиному колірному рішенні.

Шкіра рептилій

Окрім класичної, увагу варто приділити шкірі пітона й алігатора. Природний, унікальний малюнок з лаконічним кроєм личитиме кожному представнику чоловічої статі.

Клітинка

Традиційний тартан і фантастичне поєднання кольорів, що утворюють картатий малюнок, завоювали у 2018 році особливу прихильність гуру моди. Картаті пальта, штани, сорочки, куртки-бомбери, піджаки та навіть повноцінні костюми на піку популярності. Основна відмінність нового модного сезону – кольорове розмаїття.

Бордо

У чоловічій моді 2018 року популяризуються приглушений винний колір і м’яке бордо. Це колірне рішення підкреслюють фактури з вираженим блиском і переливами. В тренді шовковий габардин, люстрин, атлас, оксамит і віскоза на ацетатній основі, які дають можливість посилити шик насиченого бордо.

Жилетка

Представники сильної статі, які вважають діловий стиль нудним і невибагливим, будуть приємно здивовані в 2018-му. Гуру модної індустрії пропонують безліч нетривіальних рішень. Основна тенденція будь-якого бізнес-луку – жилетка.

Пальто двобортне

У числі стильних «довгожителів» можна назвати двобортне пальто. Відмінними характеристиками пальта нового сезону стали невеликий відкладний комір, довжина до коліна, кишені з клапанами й лаконічний крій із химерними декоративними елементами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, чоловіки, одяг, мода
В тему

Останні матеріали