Поради

Сукні, які будуть у тренді влітку 2018

Сукні, які будуть у тренді влітку 2018

Суконь, як відомо, багато не буває, тому поповнювати гардероб новими екземплярами можна до нескінченності. На які ж плаття звернути увагу цього літа?

Відтінки пастелі

Ніжні приглушені тони, ніби з пейзажів Моне, – головний тренд цього сезону. Особливо витончено ця палітра виглядає на повітряних напівпрозорих сукнях, як у Luisa Beccaria. Втім, і напівспортивні, і урочисті моделі відмінно виглядають у такій «невинній пастельній інтерпретації».

Прозоре

Сміливий прозорий наряд, якщо дозволяє подія і погода, можна одягти на боді або кроп-топ із шортами (в тон сукні або тілесні), додавши подовжений джемпер. Багатошарові варіанти, в яких прозора сукня вбрана на футболку або блузу, сьогодні відійшли на другий план, прихопивши із собою активний декор. У тренді все просте.

Блискуче

Блищати на платтях у цьому сезоні може все: глітер, паєтки, стеклярус. Навесні сяюча сукня ідеально підійде для вечірки. Важливий нюанс: якщо хвилюєтеся через набрані за зиму кілограми, уникайте вузьких моделей, адже такий «перелив» візуально додає об’єму.

Горох

Цієї весни актуальною буде горошина приглушених відтінків (на кшталт винного, болотного або гірчичного) на нейтральному тлі.

Хвилі

Якщо не боїтеся експериментів, вам пасуватимуть об’ємні хвилі. У компанію до них додайте грубі черевики або кеди, як на показах у Філліпа Ліма та Лоренцо Серафіні. Якщо ви за класику, то точно оціните романтичне плаття з невеликою акуратною обробкою в поєднанні з мюлями або туфлями на стійкому каблуці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, одяг, мода
В тему