Поради

Як виглядають найдорожчі автомобілі світу?

Як виглядають найдорожчі автомобілі світу?

Машина – не розкіш, а засіб пересування. Навіть якщо ваш залізний кінь вартує як річний бюджет маленької африканської країни…

Mercedes-Benz SLR McLaren 999 – $11 млн

На чолі списку найдорожчих автомобілів світу опинився Mercedes-Benz SLR McLaren 999 Red Gold Dream, який випустили для швейцарського підприємця Йелі Анлікера. Команда із 35 фахівців витратила на тюнінг приблизно 30 000 людино-годин. Основна відмінність цього авто від інших суперкарів – внутрішнє і зовнішнє оздоблення. Прикрасили машину п’ятьма кілограмами золота і 300 дорогоцінними каменями!

Pininfarina Ferrari Sergio – $4 млн

Свою назву модель отримала на честь засновника компанії. У світі всього шість екземплярів такого авто. Ferrari Sergio фірма Pininfarina випустила на честь свого 85-річчя.

Lamborghini Veneno Roadster – $4,5 млн

Як подарунок на півстолітній ювілей фірма Lamborghini представила світові Veneno Roadster. Автівки розкупили ще на стадії виробництва.

Koenigsegg CCXR Trevita – $4,85 млн

Цей представник суперавто – це версія типового CCXR, що вважається одним з найбільш швидкісних серійних автомобілів у світі.

McLaren X-1 Concept – $5 млн

За своєю суттю ця машина – стандартна модель MP4-12C. За словами автора Хонг Ео, його надихнули класичні авто, музичний інструмент рояль і, хоч як дивно, баклажан. Хто став власником цього красеня – компанія приховує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему