Поради

Чи може порча спровокувати погане самопочуття

Чи може порча спровокувати погане самопочуття

Часто буває, що людина відчуває розлади фізичного та психічного здоров’я без видимих на те причин: слабкість, схуднення, знервованість. Обстеження в лікаря теж не дають пояснення.

Цілком може статися, що погане самопочуття спровокувала порча ваших заздрісників. Проте не впадайте у відчай. Є декілька дієвих порад, які допоможуть самотужки визначити, чи вас наврочили. А якщо так – відвести негативну енергетику.

«Два роки тому зі мною трапилася така історія. Заходить у квартиру сусідка, з якою ніколи не спілкувалися, і каже: «Не поміряєш куртки? Мені подруга з Америки прислала, та одежина на мене трохи завелика». Я приміряла, куртка якось незрозуміло тиснула, хоча нібито розмір мені підходив. Віддала її, але з тих пір зі мною почали коїтися незрозумілі речі: болить серце, паморочиться голова, у грудях тисне. А в лікарні кажуть: все добре. Потім навпіл поламався золотий хрестик. Тоді я зрозуміла, що разом із курткою «приміряла» собі порчу. Як її позбутися самостійно?» Олеся, м. Житомир

Зайдіть до церкви: якщо не можете там перебувати – вас наврочили. В такому разі маєте:

  • ходити до храму хоча б двічі на місяць, аж доки не зникнуть симптоми порчі;
  • щодня зранку та ввечері молитися над склянкою освяченої води та випивати по ковтку цілющої вологи;
  • перед тим, як купатися, додавайте у ванну освяченої води (лийте або кропіть хрестоподібним жестом);
  • на ліжку в головах, де спите, покладіть свяченого зілля (верба, букет після спаса тощо).

Аби в подальшому до вашого помешкання не заходили люди з темною енергетикою, посипте на порозі своєї домівки свяченого маку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему