Поради

Кішки захистять від негативної енергії й духів

Кішки захистять від негативної енергії й духів

Ці милі, переважно пухнасті і ласкаві тварини давно і по праву заслужили у людей повагу й любов. Кішка супроводжує людину на землі, напевно, від самого початку історії людської цивілізації.

У нашому календарі є свята, які присвячені тим чи іншим представникам тваринного світу. У цьому ряду впевнено стоїть Всесвітній день кішок, який відзначають всі любителі цих прекрасних тварин у перший день весни – 1 березня.

Містика, пов'язана з кішками, анітрошки нас не лякає. Ми довгі тисячоліття живемо в гармонії із цими істотами й не можемо розгадати їх таємницю. Із древніх часів кішки в багатьох народів асоціювалися з потойбічним миром і чаклунством, уважалося, що вони могли позбавити житло від темних сил. Магія кішок – ефективний засіб, що дозволяє захистити всіх мешканців будинку, у якому живе кішка, від будь-якої негативної енергії, від всієї погані й духів.

Кішки тисячоліттями живуть пліч-о-пліч із людиною, але нам дотепер не вдається розгадати їхні головні таємниці. Ми не знаємо, звідки узялися їхні дивні здатності, але усе більше переконуємося в тім, що всі легенди й прикмети з кішками мають під собою певні підстави. Як це не парадоксально звучить, але скоріше кішки приручають людей, а не навпаки.

Навіть сьогодні люди продовжують вірити в те, що, якщо чорна кішка перейшла дорогу, – це погана прикмета. Більше того, у цей час марновірств про кішок не тільки не стає менше, але й з'являються нові, приміром, про те, що всі кішки – це інопланетяни, які закинуті на нашу планету як спостерігачі, які володіють надприродними здатностями.

Усім відома стародавня прикмета, згідно з якою, у новий будинок першою повинна була ввійти кішка. Сьогодні дехто вважає, що ця прикмета обумовлена тим, що кіт збирає все зле й погане, що є в будинку. Насправді це не так. Прикмета з'явилася через те, що кішки здатні спілкуватися з невидимими для людини істотами, зокрема з домовиком, – господарем житла. Крім того, кішки мають здатність проганяти нечисту силу.

Кіт має величезну позитивну енергетику, що поширюється не тільки на хазяїна, але й на всю його родину, на весь будинок і територію, на якій проживає тварина. Якщо домашній улюбленець треться об ваші ноги, то він не просто леститься й намагається домогтися вашої уваги, але ще й ділиться позитивною енергетикою. Якщо в такий момент відіпхнути кішку, то ви відмовтеся від цього позитивного енергетичного заряду, і наступного разу тварина не буде настільки прихильною до вас.

Кішки можуть виганяти будь-яку погань, але для цього їм потрібен певний час. Якщо ви помітили, що ваш улюбленець проводить багато часу в якомусь місці й перебуває в напруженій позі, знайте, що там є щось погане.

Присутність кішки допоможе захиститися від порчі. Для цього достатньо у хвилини небезпеки взяти в руки вихованця, і погладити його лівою рукою по зашийку. Це дозволить налагодити потужний енергетичний зв'язок з кішкою й скористатися її силою для захисту від негативних сил.

Магічні сили кішки залежать від її кольору

Вважається, що чорні кішки мають найбільший енергетичний запас, через що стали сьогодні символом окультної сили, чаклунства й магії. Незважаючи на це, такі звірі найкраще працюють на порятунок будинку й родини від будь-якої негативної енергетики, вони здатні відводити лихо, дарувати господарям мудрість, інтуїцію й проникливість.

Руді кішки віддавна є супутниками чаклунів і чаклунок. Вони наповнені чоловічою силою, енергією сонця. Такі коти здатні приносити у свій будинок багатство й благополуччя.

Сірі тварини часто бувають дуже мовчазними й замкнутими. Ці кішки символізують любов, відданість і вірність. І сьогодні в деяких країнах збереглася традиція дарувати молодятам саме сірих котів, адже вони можуть зміцнити відносини, принести в родину стабільність, благополуччя й зберегти почуття на довгі роки.

Кішки білого кольору мають величезну цілющу енергетику, схожу за своїми властивостями з місячною магією. Вони здатні дарувати людям красу, знімають фізичну і духовну напругу, очищають будинок і господарів від негативної енергії, допомагають позбутися від різних захворювань.

Сіамські кішки могли приносити господарям успіх і славу, дарувати здоров'я й довголіття.

Триколірні кішки – власники потужної магічної енергетики, яку можна використовувати в будь-якому чаклунстві. Вони несуть людям удачу, оберігають будинок від будь-якого негативу, приносять щастя й благополуччя.

Двоколірні кішки – добрі й вірні союзники в будь-якій справі. Їх називають кращими мишоловами. Вони здатні дарувати мудрість своїм господарям, наділяють людей здоровим глуздом.

Кішки черепахового окрасу символізують жіночу магію у всіх її проявах, адже тільки самки можуть мати такий багатий колір. Вони прекрасно ладять із дітьми, можуть наділяти своїх господарів даром ясновидіння, зціляти від різних захворювань.

Кішки золотавого кольору – одні із найшанованіших. Вони вирізняються грайливістю, мудрістю й доброю вдачею. Вважається, що така кішка може наділити свою господарку котячою грацією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему