Поради

Новинки Hyundai у 2018-2019 роках

Новинки Hyundai у 2018-2019 роках

Відома корейська корпорація – один з лідерів світового автопрому – представила рестайлінгові моделі нинішнього та наступного років.

Elantra

Найпопулярніша лінія компанії – модель Elantra – одержала від конструкторів нове зовнішнє обличчя. Переважно змін досмягли завдяки плавних переходів і зміненої форми даху, що додають моделі витонченості та елегантності. Elantra укомплектували двома бензиновими двигунами, потужністю 128 і 149,5 кінських сил. Також став доступним турбінований дизельний агрегат на 170 к. с. Трансмісія комплектується АКПП і МКПП по 6 швидкостей. Корейці обіцяють продавати модель уже наприкінці нинішнього року. Орієнтовно машина коштуватиме щонайменше 450 тисяч гривень у найдешевшій комплектації.

Sonata

Оновлений дизайн моделі здивував своєю спортивністю. Як зазначають корейці, компанія хоче в такий спосіб зацікавити молодь у можливостях моделі. Внутрішнє оздоблення салону вирізняється комфортом через ефективне використання внутрішнього об’єму, оновлених сучасних електронних систем. Серед низки двигунів з’явилися агрегати на 150 к. с. та потужний 195-сильний двигун. Sonata отримала як 8-ступінчасту автоматичну, так і механічну коробки передач. За попередніми даними, вартість авто сягатиме близько 700-750 тисяч гривень.

Solaris

Оновлений Solaris виглядає дещо брутальніше в порівнянні з попередньою версією. Інтер'єр моделі трохи здешевшав за рахунок недорогих, однак якісних матеріалів. Це вплинуло на ціну авто. Новинка буде комплектуватися модернізованими економічними моторами об'ємом 1,4 та 1,6 літра. Вартість сягатиме 300 тисяч гривень.

Santa Fe

Дизайн Santa Fe нинішнього року зміниться насамперед за рахунок ступінчастої конструкції дизайну передньої частини. Змінилося й внутрішнє оснащення позашляховика за рахунок нової приладової панелі, конструкції сидінь і використання високоякісних оздоблювальних матеріалів. На модель ставитимуть бензинові двигуни об'ємом 2,4 л, а також дизельний об'ємом 2,2 л. Ціна позашляховика сягатиме 900 тисяч гривень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему