Поради

Весілля в стилі «Сутінки»

Весілля в стилі «Сутінки»

Зробити весілля незабутнім просто! Головне – вибрати цікаву та неординарну тему. Якщо ви фанат кіноепопеї «Сутінки», тоді чому б не зіграти весілля, як у Белли та Едварда? Свято в стилі вампірської саги не навантажене темними кольорами, кривавими потьоками, червоним оксамитом і старовинними канделябрами, обвішаними павутиною. Навпаки, весілля в стилі «Сутінки» – це романтична казка про прекрасне і чисте кохання.

Колірне рішення

Відмовтесь від насичених фарб. Ідеально підійдуть пастельні і натуральні кольори (білий, бежевий, зелений і коричневий). З флористики – гіацинти, конвалії, півонії, тюльпани, гортензія. Королева вашого свята – молочна гліцинія.

Образ нареченої

Оберіть непомітний природний макіяж, манікюр. Вам личитиме недбала зачіска.

Важливий елемент образу – шовкове плаття: зшите по фігурі, без непристойного декольте, зі шлейфом і тендітним мереживом на спині. Доповніть образ витонченою прикрасою для волосся (героїні фільму мама подарувала фамільний гребінь із сапфірами) та тонкою, довгою фатою. Образ Белли не варто навантажувати зайвими прикрасами.

Також нареченій не рекомендується засмагати – кохана вампіра вражала блідою, порцеляновою шкірою.

Виїзна реєстрація шлюбу

Ліс, парк, внутрішній дворик ресторану – виїзну церемонію облаштуйте там, де багато зелені. Атмосферу створять дерев’яні, масивні лави та уквітчаний вівтар. Найголовніша деталь – висячі гірлянди з гліцинії молочного кольору. Звичайно, цю рослину важко знайти у нашій країні, та ще й у такій кількості. Проте, замінити гліцинії можна іншими білими квітковими композиціями.

Доріжку до вівтаря устеліть пелюстками квітів. Узбіччя прикрасьте квітковими композиціями використовуючи папороть.

Весільний банкет

Бенкет під відкритим небом – відмінне рішення. Зал чи дворик, у якому ви будете святкувати, прикрасьте вогниками та ліхтариками. Старовинні свічники і вантажні аксесуари підкреслять вишуканість вашого свята.

Дрібниці і аксесуари

Красиво виглядатиме невеликий столик з вашими щасливими фотографіями в вінтажних рамочках. Імена гостей можна написати на листівках та прикріпити до зелених яблук, – символу саги «Сутінки».

Чудовим завершенням вашого свята буде білосніжний торт, декорований квітами. У фільмі весільний десерт складався з п’яти ярусів та був прикрашений біло-зеленою квітковою композицію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему