Поради

Дім з серіалу «Всі жінки відьми»

Дім з серіалу «Всі жінки відьми»

Кухня, де варять чарівне зілля, підвал, в якому ховаються жахливі монстри, вітальня, де відбуваються страшні битви з демонами і, звичайно, горище, де лежить Книга Темряви. Ну хто з фанатів серіалу «Всі жінки відьми» не мріяв провести хоча б ніч у славнозвісному маєтку сестер Галлівел?

За сценарієм, відмочки живуть у Сан-Франциско. Проте в реальності будинок розташований у старій частині Лос-Анджелесу, не далеко від парку Echo. Адреса маєтку 1329, Carroll Avenue. Район 90026 відомий тим, що у ньому багато домів вікторіанської епохи. Такі маєтки зводили під час правління королеви Вікторії з 1837 по 1901 рік. Більшість зі споруд на цій вулиці входять до культурного спадку Лос-Анджелесу та нині реставруються.

Читайте також: Серіал «Усі жінки відьми» отримає продовження

Лише деякі сцени перших сезонів знімалися у цьому домі. Згодом актори працювали на студії Paramount Pictures, де побудували павільйон, який точно відтворював інтер’єр маєтку Галлівел. До Лос-Анджелесу актриси приїжджали лише тоді, коли потрібно було відзняти фасад будинку. А в 2003 році маєток продали. Відтак компанія була змушена відмовитися від зовнішніх зйомок біля будинку на Carroll Avenue.

Немає у славнозвісному рожевому будиночку і знайомого всім фанатам серіалу, таємничого горища, де лежала Книга Темряви. Насправді темне горище знаходиться в іншому будинку, який розташований навпроти.

Зараз у маєтку проживає літня пара. Звичайно, надмірна увага до їхнього дому не подобається господарям. Нерідко під будинком тиняються фанати, цілком позбавлені здорового глузду. Задля власної безпеки вони часто залишають без уваги прохання туристів провести екскурсію домом. Проте туристи зазначають, коли господарі чують, що прихильники серіалу приїхали з далеку, то можуть впустити фанатів.

Цікаво, що на Carroll Avenue знімали не тільки серіал «Всі жінки відьми». Сусідній будинок під номером 1345 потрапив у фінал одного з кліпів Майкла Джексона. А у садибі 1324 відбувалися головні дії комедії «Хлопчик на трьох».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему