Поради

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

Для чоловіків, які ще досі не визначилися з подарунком до 8 Березня, портал Т1.ua пропонує кілька підказок .

Шапка з Bluetooth-навушниками - від 500 грн.

Універсальна модель такої шапки підійде власниці будь-якої форми обличчя. При цьому дана шапка може працювати зі смартфоном, у якого версія Bluetooth 4.1 і вище.

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

В цей головний убір вбудовані навушники, які можуть працювати в режимі безперебійного відтворення музики до 5 годин, а щоб зарядити таку шапку, потрібно всього лише підключити її до комп'ютера або зовнішній акумулятор через порт microUSB. У разі, якщо вам потрібно випрати річ, гарнітуру легко витягти з виробу, а після висихання легко вставити її на місце.

Якщо у вас смартфон на операційній системі iOS, то ви зможете за допомогою такої шапки не тільки розмовляти по телефону, не дістаючи його з кишені і слухати музику, а й скористатися голосовим помічником Siri.

Power Bank - від 300 грн.

Хочете, щоб адресат подарунка завжди була на зв'язку, а відмовка «розрядився телефон» вже не мала сили, презентуйте на 8 Березня запасну портативну батарею. Залежно від смаків жінки, сьогодні можна вибрати Power Bank будь-якої форми, кольору і текстури, не кажучи вже про декор.

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

 

Вартість такої портативної батареї різнитиметься залежно від її ємності. Так для мешканки міста буде досить запасного акумулятора ємністю 8000 мА.ч, а для туристів краще вибирати батарею ємністю більше 20000 мА.ч. Такий акумулятор буде коштує дорожче і важить більше, зате зможе заряджати гаджети більшу кількість циклів.

Смарт-аромадіффузор - від 800 грн.

Встановивши на свій смартфон спеціальний додаток, власниця гаджета зможе контролювати роботу аромадіффузору - налаштовувати період розпилення освіжувача, налаштовувати світлові ефекти Led-підсвічування, встановлювати будильники, включати улюблену музику. А вибравши аромадіффузори з можливістю зволоженнч і іонізації повітря, ви допоможете створити в приміщенні адресата подарунка здорову і комфортну атмосферу.

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

Вітаміномер - від 3500 грн.

Щоб жінка, якій ви підшукуєте подарунок, могла завжди знати, яких вітамінів їй не вистачає, а яких в організмі надлишок, презентуйте їй гаджет, який буде працювати в парі з її смартфоном і стане показувати рівень вітамінів і мікроелементів в організмі людини, яка проводить виміри. Зовні цей прилад виглядає як товстий олівець. Щоб зробити за допомогою нього виміри, потрібно, слідуючи підказкам програми, прикладати олівець до вказаних на схемі точок.

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

Даний гаджет проведе аналіз хімічного складу шкіри і на екран смартфона виведе результат з діагнозом, яких саме вітамінів і мікроелементів не вистачає в організмі, а також дасть поради, як поліпшити стан здоров'я.

Мобільна клавіатура - від 500 грн

Дівчатам, які люблять набирати довгі повідомлення, працювати зі смартфона або планшета, до душі прийдеться компактна мобільна клавіатура, яка підключається до гаджету за допомогою Bluetooth.

Подарунки на 8 Березня: топ-5 модних ідей від порталу Т1.ua

Завдяки тому, що такі клавіатури виконані з силікону, вони дуже компактні й згортаються в невеликий рулончик, легко поміщаючись навіть в дамську сумочку. Працює цей девайс від двох батарейок формату ААА. Також варто відзначити, що такі клавіатури мають захист від води, бруду і пилу, тому пролита на стіл кава або перевернута ваза з квітами не стануть причиною виходу її з ладу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему