Поради

Чи існує чудодійна молитва, текст якої дарував нам Господь?

Чи існує чудодійна молитва, текст якої дарував нам Господь?

Майже всі молитви, відомі християнському світу, були складені святими. І тільки одна-єдина подарована нам Господом. Яка саме?

Молитва Отче Наш – це закодований текст, який містить таємний сенс, розуміння самого Бога і всього, що нас із вами оточує. З текстом цієї молитви здавна пов’язано багато цікавих фактів і навіть таємниць, які дано осягнути тільки істинному віруючому.

Вважається, що вона була подарованан людству Христом, а не придумана святими чи простими християнами. І саме в цьому полягає її велика сила. Вона є універсальним Божим словом, яке можна використовувати як для благословення свого шляху, так і для захисту від нечисті, хвороби і будь-якого лиха.

Історії спасіння

Бог рятував багатьох людей, які, перебувачи під загрозою, читали «Отче наш». Безвихідні ситуації, які ставлять нас перед обличчям смерті, – це найкращий момент для виголошення могутніх рядків.

Один із ветеранів Другої світової війни, Олександр, розповів, як був оточений у 1944 році німцями і чекав своєї загибелі від рук противника:

«Я з пораненою ногою лежав у будинку, почув стукіт кроків і німецький говір. Я зрозумів, що зараз помру. Наші були близько, але розраховувати на них було просто смішно. Я не міг поворухнутися. Не тільки тому, що був поранений, але й тому, що опинився в безвиході. Нічого не залишалося, крім як молитися. Я готувався до смерті від руки ворога. Німці побачили мене. Я злякався, але не перестав читати молитву. У німця не виявилося патронів. Він почав про щось швидко говорити зі своїми, але все пішло не так. Вороги різко кинулися втікати, кинувши мені під ноги гранату. Кинули так, щоб я не зміг до неї дотягнутися. Коли я прочитав останній рядок молитви, то зрозумів, граната не вибухне…»

Чимало неймовірних історій про порятунок там, де, здавалося, не виживе ніхто й ніщо, розповідали українські захисники, які повернулися з АТО. Навіть ті з бійців, хто не знав точного тексту молитви «Отче наш», зверталися до Господа, як до Батька, Заступника, Порадника. І він чув їхнє щире слово…

Молитва рятувала людей, які зустрічали в лісі вовків: звірі розверталися і йшли геть. Молитва ставила на праведний шлях злодіїв і розбійників, які повертали вкрадені речі, докладаючи записки про каяття і про те, що їх напоумив на розкання Бог. Цей священний текст рятував від холоду, вогню, вітру і від будь-якої напасті, яка може загрожувати життю.

Читайте «Отче наш» кожен день – і це наповнить ваше життя світлом та добром. Дякуйте Богові цією молитвою за те, що ви живі, – і ви завжди будете здорові та щасливі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему