Поради

Топ-5 популярних у світі автомобілів 2017 року

Топ-5 популярних у світі автомобілів 2017 року

Які машини мають право на звання кращих авто в світі? Однозначно відповісти на це запитання неможливо. Все залежить від критеріїв, за якими ці автомобілі оцінюються. Одним з таких критеріїв можуть бути обсяги продажів. Отже, у 2017 році найчастіше продавалися перелічені нижче авто.

Toyota Corolla

Toyota Corolla залишається найбільш продаваним автомобілем у світі. В Україні цей седан також входить у топ-10 популярних авто. Але посідає там далеко не перше місце.

Ford F-Series

Пікапи «Форд» мегапопулярні у світі. Правда, в Україні вантажівки F-Series офіційно купити не можна. Проте вони продаються у «сірих» дилерів.

Volkswagen Golf

«Гольф» – найпопулярніша модель Volkswagen на сьогодні. Якщо ви поглянете на топ-20 авто-бестселерів Європи, то побачите, що Volkswagen Golf – найулюбленіший автомобіль європейців.

Honda Civic

За рік Honda Civic перебралася з 10-ї на четверту позицію. У порівнянні з 2016-м продажі «Сівіка» зросли на 25,2%. В Україні автомобіль доступний тільки в кузові «седан». Потрібно відзначити, що «Хонда» взагалі залишила український ринок без своїх хетчбеків.

Toyota RAV4

Що стосується Toyota RAV4, то тут смаки українців схожі зі світовими. Японський кросовер входить у топ-10 найбільш продаваних автомобілів в Україні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему