Поради

Деніель Норріс - мільйонер, який живе у старій машині

Деніель Норріс - мільйонер, який живе у старій машині

Вважаєте, що багатіїв видно на відстані кількох кілометрів, адже вежі їхніх замків пронизують небо? Тоді вам потрібно познайомитися з деталями біографії Деніеля Норріса.

Залишилося небагато людей, яких не змінили слава та багатство. Мабуть, кожен з нас, якби отримав шанс стати мільйонером, на повну насолоджувався би своїми статками, купивши маєток, дорогий автомобіль і заваливши шафу брендовим одягом. Але далеко не всі багаті люди поводять себе таким чином. Яскравий приклад нетипової поведінки мільйонера – життя Деніеля Норріса.

Звичайний день Дена починає з того, що чоловік вибирається зі спального мішка, виходить на парковку супермаркету, де стоїть його трейлер, та робить легку зарядку. Потім готує собі омлет, після чого йде на пляж і займається серфінгом.

Бідняк, який втратив дім? Бездомний митець? Ні! Так живе найперспективніший пітчер із семизначною сумою на банківському рахунку.

Деніель Норріс – успішний бейсболіст команди «Торонто Блю Джейс». Молодий мільйонер живе в старенькому трейлері й ночує на парковках супермаркету. Чоловік зазначає, що витрачає на місяць близько 800 доларів. Цієї суми йому цілком достатньо, аби ні в чому собі не відмовляти. Більша частина витрат іде на їжу, бензин, зрідка – на одяг і журнали про фотографію.

Деніель народився 25 квітня 1993 року. Батько і дід Норріса близько 80 років володіють невеликим магазином велосипедів у Джонсон-Сіті. Цей бізнес завжди об’єднував сім’ю, тримав на плаву прості цінності: грай на свіжому повітрі, люби Землю, живи просто, користуйся тільки тим, що тобі потрібно. Норріс виріс на сімейних велосипедних прогулянках, пікніках на просторах Теннессі. Навіть ставши мільйонером, він зберігає ці традиції. При цьому веде твіттер і абсолютно адекватно оцінює реальність.

У школі хлопець був зіркою спорту. Тоді ж Деніель мав дівчину, але пара розійшлася саме через бажання Дена подорожувати одинаком.

Чоловік уже протягом трьох років грає у бейсбол. За свою першу зарплату Деніель придбав тільки футболку. А якось мільйонер зазначив, що чек за одяг у $14 трохи вдарив по його бюджету.

В нього є будинок у маленькому містечку Джонсон-Сіті, Теннессі, та всі речі Деніеля – у трейлері.

Особливу увагу трейлер Деніеля привертає на парковці біля стадіону, адже стоїть поряд з розкішними авто. Там же, чекаючи на тренування, спортсмен заварює собі каву.

Після першої гри він пригощав друзів. Пиво, сигарети, екзотичні делікатеси… Тоді Норріс веселився разом з друзями, які нерідко намагаються звабити товариша «темною стороною», але пити відмовився.

При цьому Деніель стверджує, що задоволений своїм життям і не має наміру щось змінювати. Йому подобається їздити на старенькому автобусі, слухати шум хвиль і спати на пляжі. У вільний час цей мільйонер навіть працює в магазині спортивних товарів у рідному Теннессі.

Хоча цей гравець дуже відрізняється від своїх товаришів по команді, незвичайний спосіб життя не заважає йому добре виконувати свою роботу. Більше того, Деніель показує хорошу гру тільки тоді, коли залишається самим собою.

Якщо результати бейсболіста і далі працюватимуть на користь команді, то молодик невдовзі підпише 50-мільйонний контракт. Проте, як заявляє сам спортсмен, він не зрадить способу свого життя.

Гарбарчук Андрій

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, Секрети успіху
В тему

Останні матеріали