Поради

Вогняне шоу - фінальний акорд на весіллі

Вогняне шоу - фінальний акорд на весіллі

Що потрібно, аби весілля вдалося на славу? Гарний настрій у наречених, високопрофесійна команда обслуговування та відповідальний ведучий! Безумовно, велику роль відіграють смачна їжа та шоу.

Проте як зберегти позитивну атмосферу від ранку до ночі, коли гості та молодята уже втомлені? Розкішним та незабутнім фінальним акордом весілля може стати вогняне шоу.

Сьогодні уявити весілля без виступу естрадного артиста, рок-групи, фокусника чи комедіанта досить складно. Гості стали норовливими і вимагають не лише хліба, а і видовищ. Нині здивувати публіку досить важко. Проте аудиторію можна вразити вогняним шоу, яке нещодавно з’явилося на вітчизняних просторах.

Що потрібно знати про фаєр-шоу:

  • Основна перевага вогняного шоу – казкова програма, яке може запропонувати колектив. Фаєр-шоу – це група артистів, які виконують професійні трюки. Зазвичай виступ організовують у середньовічному стилі. Вас вразять бої на вогняних мечах та полум’яні поєдинки. І все це під відмінний музичний супровід. Однак ви можете замовити романтичну чи казкову програму. Ви можете внести правки у виступ та додати чи видалити окремі елементи.
  • Одна з небагатьох негативних сторін: якщо свято відбувається в холодну пору року, гостям доведеться витрачати час на одягання та роздягання. Аби гра була варта запалених свічок, переконайтесь, що актори виступатимуть не менше ніж півгодини.
  • Хороші вогняні шоу тривають близько 30 хвилин. Виступ дуже активний, і актори витрачають багато сил. Але цього часу досить, аби розважити публіку та занурити її у світ магії.
  • Фінальний акорд свята – феєрверк. Таке шоу передбачає відкритий майданчик. Сьогодні терасою просто неба можуть похвалитися навіть невеликі ресторанчики у центрі міста. Однак свято можуть зіпсувати волога та дощова погода. Ще один нюанс – навряд чи адміністрація дозволить пускати салюти пізно вночі, якщо навколо розташовані житлові будинки.
  • Перед тим, як замовити фаєр-шоу, огляньте місце, де відбуватиметься зустріч. Територія повинна відповідати техніці безпеки. Важливо, щоб поруч не було кущів, дерев, сухого листя та матеріалів, які легко спалахують. Сумніваєтесь, що адекватно оціните безпеку? Попросіть когось із учасників шоу оглянути територію.
  • Важливо попередити адміністрацію закладу про виступ. Краще простежити за тим, щоб поряд були вогнегасник та кілька відер води. Варто подбати і про безпеку гостей. Запитайте у артистів, на якій відстані повинна стояти публіка. Тоді проведіть межу, за яку не можна заходити гостям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему