Поради

Сім «Так» маленькому весіллю

Сім «Так» маленькому весіллю

Пишне біле плаття, пафосна церемонія, сотня гостей, шалена розважальна програма, море алкоголю, тонни їжі та колосальні витрати… Ви й справді мрієте про таке весілля?

Медовий місяць

Що може бути романтичніше, ніж втекти від усього світу з коханою людиною? Ще краще, узаконивши свої стосунки відсвяткувати цю подію на далекому, екзотичному острівці. Грошей, які ви збирали протягом трьох років на один день з сотнею гостей, цілком вистачить для того, щоб цілий місяць засмагати на пляжі попиваючи коктейлі.

Тим паче, враження від чотирьох тижневого туру по Європі будуть приємнішими, а ніж бійка п’яних дядьків на весіллі.

Заміж двічі

Вам справді потрібне плаття та фата? Якщо вам так сильно хочеться фотографій в білій сукні і в лімузині – ви можете відсвяткувати в такому стилі річницю спільного життя або організувати повторне весілля на честь вінчання. Однак провівши медовий місяць у іншій країні ви навряд чи захочете витрачати накопичені кошти на такі події. Краще знову провести відпустку за кордоном.

Економічна сторона

Декілька тисяч доларів за те щоб один день прожити по-королівському? Можливо це прозвучить грубо, але такі торжества не приносять прибутку молодій сім’ї. І навпаки, аби провести грандіозне весілля багато пар влізають у кредити. Навряд чи вам подарують більше, ніж ви витратитесь.

Різноманітність стилів

Чим менше весілля, тим більш атмосферним можна зробити свято! Сотня гостей навряд чи дотримуватиметься заданого стилю, а от десяток людей залюбки підтримують задану вами тему.

7 «Так» маленькому весіллю

Не відмовляйтеся від мрії

«Не рекомендують проводити весілля біля водойми, якщо запрошено багато дітей»; «Не робіть весілля на природі, бо це не зручно для людей похилого віку»; «Свято на терасі 9-го поверху навряд чи сподобається вашим бабусям»; «Не замовляйте іноземні делікатеси, адже вони не смакуватимуть гостям з провінції» – чим менше буде на весіллі далеких родичів та непостійних друзів, – тим кращим видасться свято. Не варто відмовлятися від мрії тільки через те, що комусь із гостей це не подобається. Найближчі люди розділять ваше бажання зіграти весілля у горах чи на яхті.

Натягнута атмосфера

Одну половину гостей не знає ваш партнер, іншу ви самі бачите вперше. Щоб не говорили, але велике весілля – це натягнуті посмішки та обійми незнайомців. Весь день вам доведеться запам’ятовувати імена, приділяти усім увагу та грати роль стриманої, однак позитивної людини. Чи не краще відірватися на повну у колі друзів, де не доведеться прикидатися кимось іншим?

Скромне весілля – менше проблем

Організація свята – клопіткий та невдячний процес. Потрібно прорахувати сотню нюансів і залагодити масу важливих питань. Запрошення, одяг і аксесуари, оренда залу, транспорт, сценарій розважальної програми, фотосесія… Ви впевнені, що готові до цього хаосу? Ви хочете, щоб свято було ідеальним, але догодити усім точно не вийде! Чим скромніше весілля – тим менше проблем.

День весілля не визначає все подальше подружнє життя. Аби свято вдалося вам не потрібна сотня гостей. Достатньо лише вас двох.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему