Люди

«НА ШИЇ ВИСКОЧИЛА ПУХЛИНА, ТО Я ВИЛІКУВАВ ЇЇ ЗА ДЕНЬ»

«НА ШИЇ ВИСКОЧИЛА ПУХЛИНА, ТО Я ВИЛІКУВАВ ЇЇ ЗА ДЕНЬ»

Євгенія – пенсіонерка. Вона проживає на Волині, в селищі Стара Вижівка. Жінка дуже хоче вилікуватися від раку кишківнику. Для цього перенесла хіміотерапію, операцію. Але, на жаль, пухлина пустила метастази в жіночі органи.

Про це йдеться в газеті "Твій вибір".

«У мене була четверта стадія онко. Шанси на одужання – фактично нульові. Але я не хотіла помирати. Тому вирішила випробувати методи нетрадиційної медицини. Як-то кажуть, гірше вже нема куди, то ризикнути можна», – розповіла пані Євгенія.

Витягнути гній помогли спеціальні «пляцки»

У нашій газеті вона прочитала про фітотерапевта Петра Дячука з Луцька. Звернулася до нього. Петро Григорович попередив: ніяких гарантій на одужання він нікому не дає. Але якщо офіційна медицина визнає, що безсила, можна спробувати й методи, які належать до недоказової медицини.

«Я пила сік чистотілу, розведений із водою. Настоянку чаги та мухомора. Закладала в піхву тампони, змочені соком чистотілу. Через дві години виймала і закладала тампони, змочені соком шавлії. На ніч робила спринцювання, розводячи у 200 мілілітрах води чайну ложку соку чистотілу. І через 14 днів пухлина вийшла разом із кров’ю».

Періодично пухлини вискакували в пані Євгенії на шиї, де лімфовузли. То вона з настоянки мухомора витягувала шматочки грибного капелюшка і прикладала їх до пухлини. Крім того, пила срібну воду, бальзам «300 років».

А коли велика червона пухлина вискочила на стегні, то жінка приготувала такий засіб: 50 г дігтярного мила, 50 г житнього борошна, 50 г соняшникової нерафінованої олії, 50 г води, 10 г воску. Все це на паровій бані розтопила, з утвореної густої маси формувала у пляцок і прикладала на пухлину, зафіксувавши бинтом або шматком чистої полотнини.

«Ті пляцки так витягували гній із пухлини! З неї вилізло стільки корінчиків, – розповіла жінка. – Та головне – що пухлина загоїлася. На її місці тепер тільки коричнева пляма».

Батько був лежачий, а вже став ходити

Оскільки ракова пухлина викидає в організм продукти свого розпаду, таким чином його отруює, а ці токсини дуже впливають на печінку, то Петро Дячук радить хворим на онко проводити очищення печінки. Пані Євгенія так і робила. Для цього використовувала пижмо, полин, парило, навіть сирі лисички. І в результаті не просто очистила печінку, а позбулася глистів, які ще називаються гостриками.

– А ще від пухлин різного походження я на собі випробував ефективність електрофорезу із застосуванням соку подорожника, лопуха, щавлю та срібної води (вона виготовляється з розрахунку 35 грамів срібла на літр води), – розповідає Петро Григорович. – У мене вискочила пухлина на шиї. Я за день її вилікував. Для цього взяв чорний тмин, змолов, столову ложку тмину залив 200 мілілітрами срібної води і лишив на ніч, щоб настоялося. А зранку використовував, коли робив собі електрофорез (але силу струму треба ставити мінімальну!). Пухлину ж за вухом вилікував за три дні. Для того робив електрофорез із застосуванням соку щавлю та настоянки з молодої березової кори.

Для кращого загоєння ран Петро Дячук використовує мазь, рецепт якої розробив сам. У її основі – церковний ладан і ще п’ять компонентів. А для загального зміцнення організму рекомендує пити бальзам «300 років».

– Люди до мене часто звертаються. Переважно тоді, коли вже в безвихідному становищі, – продовжує Петро Дячук. – От, було, з міста Володимира зателефонувала жінка. Плаче: батько помирає. Чоловікові 80 років, у нього рак крові, остання стадія, вже зліг, навіть не встає. Жінка просить помогти. Як їй відмовити? Я зразу попередив: мої рекомендації комусь помагають, а комусь – ні. Тому ніякого зцілення не обіцяю. Порадив їй бальзам «300 років», срібну воду, а також настоянки грибів веселка, мухомора3, чаги. Через сім місяців знову ця жінка телефонує. І вже зовсім інший голос: «Тато вже потрохи ходить, почав їсти!» Як виявилося, організм чоловіка найкраще сприйняв настоянку мухомора. Щоправда, жінка зменшила дозу порівняно з рекомендованою в чотири рази, бо батько покривався червоними плямами, і йому дуже пік язик.

– За моїми спостереженнями, настоянка мухомора дуже помічна якраз від лейкемії – раку крові, – зауважує Петро Дячук. – Хоча, звісно, настоянка може бути лише допоміжним засобом лікування. А основний – це все-таки рекомендації лікарів-онкологів.

Чого не варто їсти хворим на онко

Велике значення в процесі лікування онко відіграє також спосіб життя людини, її психоемоційний стан. Коли вона налаштована на одужання, організм вмикає свої резерви. А завдання людини – йому помогти.

– Якщо брати природні ліки, то від усіх видів раку рекомендується трава астрагалу. У хворих на онко густа кров, то для її розрідження помагає насіння конопель. Воно ж діє як протиракове, – продовжує Петро Дячук. – Дуже важливо підібрати протиракове меню. М’ясо треба повністю виключити зі свого раціону. Бо воно тяжко перетравлюється, гниє. А от свіжу чи морську рибу – будь ласка. Вона легко засвоюється організмом, багата на протеїни, мінерали, вітаміни. От тільки не купуйте в магазинах запакованої риби. Бо її, щоб довго не псувалася, «пічкають» консервантами, які провокують появу або стрімкий ріст злоякісних новоутворень. Свіже молоко я б не рекомендував. Замість нього краще вживати кисломолочні3 продукти: кефір, ряжанку, йогурт, домашні сметану та сир. А ще треба кожен день з’їдати по тарілці салату. Зараз уже проблематично буде дістати свіжі огірки й помідори, коштують вони дорого і не такі якісні, як домашні. Але ж є капуста, морква, цибуля, буряк – доступно, смачно і корисно.

Підсумовуючи нашу розмову, Петро Дячук каже:

– Ті лікувальні засоби і способи, які пропоную хворим, не всім помагають. Але є люди, які викарабкуються. Тому, хто у відчаї і кому офіційна медицина вже не може помогти, телефонуйте. Мій номер (099) 059 – 00 – 73.

А ми нагадуємо, що в разі поганого самопочуття чи невтішного діагнозу насамперед звертайтеся до дипломованих лікарів, виконуйте їхні рекомендації, не покладайтеся на «якось воно буде». Нетрадиційна медицина пропонує лише допоміжні методи й засоби. А самолікування може навіть нашкодити вашому здоров’ю та призвести до незворотних наслідків.

Тому бережіть себе і не хворійте.

Поліна Костюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, онкологія
В тему

Останні матеріали