Люди

На Рівненщині 23-річний атовець згорів у будинку

На Рівненщині  23-річний атовець згорів у будинку

Трагічними цьогоріч стали передріздвяні дні для Діани Рабець із села Рокитне на Рівненщині. У будинку заживо згорів її 23-річний чоловік. Молода вдова залишилися без даху над головою і з однорічним дитям на руках.

Діані – 26 років. Із чоловіком Тарасом у шлюбі прожили майже два роки. У подружжя народився хлопчик, дитині 1 рік.

Біда сталася 5 січня ввечері. Чому сталася пожежа – жінка досі не знає. Світлана якраз поїхала у сусіднє село в гості до знайомих, наступного дня мала повертатися, але подзвонили із села і розповіли про біду. «Ви знаєте, у вас згорів будинок разом із чоловіком», – почула тоді молода жінка. Вона взяла дитя і мерщій поїхала додому. На місці свого із чоловіком  будинку вона побачила лише згарище – вигоріло абсолютно все. Тіло чоловіка на той час уже забрали. Поховали його вже наступного дня – 6 січня.

Молода жінка досі не може повірити в те, що сталося. Ще вранці перед трагедією вона розмовляла з чоловіком по телефону, він якраз йшов на роботу. Ніщо не віщувало біди.

Тарас Рабець – атовець. 3,5 року він захищав Україну на війні. Коли повернувся – одружився, став батьком. Тільки жити і радіти. Але…

Я залишилася ні з чим. Чоловіка поховала, жити ніде. Грошей нема. Усе наше майно згоріло. Я попросилася пожити у знайомих, бо іншого варіанту не маю. Батьки мого чоловіка померли. Мої давно розлучені, батько п’є, а мати живе з вітчимом, і я туди йти не хочу! На дитину отримую 860 гривень, і це все! – розповідає Діана.

Жінка додає, місцева спілка атовців готова власними силами відбудувати будинок, аби лиш влада посприяла з матеріалами.

– Я зверталася і до влади, і у людей змушена просити допомоги. Бо мені потрібно абсолютно все, уявіть, в чому вийшла з дитям із дому, те і лишилося, все інше – речі, меблі, підгузки, дитячий одяг, посуд, постіль  – все згоріло, – завершує молода жінка.

Ірина Бура

Реквізити для допомоги:

Рабець Діана Сергіївна: 5167 8032 1468 0006

Мобільний телефон: 0639454153

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, пожежа, смерть, ато
В тему