Люди

Протипухлинною настоянкою вилікував рак легень

Протипухлинною настоянкою вилікував рак легень

Народний цілитель із Луцька Петро Дячук уже багато років повертає людям здоров’я та навіть життя.

Серед урятованих ним – і рідна бабуся, і племінниця. А скільки було друзів, сусідів та навіть незнайомих пацієнтів! Про це йдеться в газеті "Твій вибір".

Завдяки книгам із так званої неофіційної медицини Петро Дячук постійно вдосконалює свої знання. А через спілкування з пацієнтами поповнює перелік лікувальних рецептів, що перевірені віками.

Багато курив і в 40 років захворів

Серед останніх із вражаючих історій одужання – випадок, що стався із сусідом Петра Дячука.

– Це молодий чоловік – усього 40 років. Через те, що багато курив, він «заробив» собі рак легенів, – розповідає Петро Дячук. – Лікарі запропонували чоловікові пройти хіміотерапію. Але він не схотів, бо дуже дорого.

Щоб рятуватися від раку, сусід вирішив застосовувати методи нетрадиційної медицини. За порадою звернувся до Петра Дячука. І народний лікар запропонував протираковий комплекс.

– Сусід пройшов два курси препаратів, які я приготував. Потім звернувся до лікарів за обстеженням – і не міг повірити: однієї легені лишилося тільки два сантиметри, ще одна легеня цілком здорова, та головне – раку нема! – переповідає Петро Дячук. – Те ж таки обстеження показало, що біля легені є гнійна капсула розміром із куряче яйце. Лікарі хотіли шприцом витягнути звідти гній. Не змогли. Проте організм цю капсулу «виштовхнув» самостійно – через рот. Сусід виплюнув її наступного ж ранку після обстеження. Ще й зауважив, що дуже смердюча.

Зникли метастази, а потім – і онко

Позитивний результат дало протипухлинне лікування і для жінки, яка мала не лише рак легень, а й метастази, які «пішли» в голову. За порадою лікарів, пацієнтка отримала п’ять «хімій», пройшла радіотерапію. Втім не змогла цілковито позбутися хвороби.

– Ця жінка два рази приходила до мене за протираковим комплексом. Після прийому препарату їй обсипало голову та шию. Я припускаю, що таким способом хвороба стала виходити назовні. Бо чому б тоді самопочуття хворої невдовзі покращилося і з’явився апетит? – риторично запитує Петро Дячук. – Після завершення прийому протиракового комплексу жіночка обстежилася. Спочатку в неї зникли метастази, а потім і рак пропав.

На запитання, чи боїться нашкодити, Петро Дячук відповідає: так, він не має диплома лікаря, не відкидає методів офіційної медицини, ніколи не дає гарантії щодо позитивного результату. Та, мовляв, якщо дипломовані лікарі опускають руки чи якщо лікування в медзакладі не по кишені хворому, то чому б не спробувати доступних методів.

– Дуже багато людей звертаються до мене зі злоякісними пухлинами різного виду. Після прийому протиракового комплексу пухлини вдвічі зменшилися у трьох моїх пацієнтів. Ще шестеро повністю одужали, – каже народний лікар. – Хоча нерідко буває й таке, що рак сильно проріс в інші органи, імунітет хворого ослабився, не чинить опору хворобі – в таких випадках ні офіційна, ні народна медицина вже не в змозі допомогти.

За порадами до Петра Дячука можете звертатися за номером (099) 059 00 73. Але нагадуємо:

Перед застосуванням будь-яких методів порадьтеся з профільними спеціалістами, адже самолікування може бути не безпечним для вашого здоров’я та життя!

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, народна медицина, Здоров'я
В тему