Люди

Знайшла секрет вічної молодості і в 67 років стала моделлю

Знайшла секрет вічної молодості і в 67 років стала моделлю

Галина Бурнишева належить до тих людей, яким ніколи нудьгувати. А ще ця жінка не боїться змін і робить життя таким, яке дарує щастя.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Саме тому вона тричі виходила заміж, тричі розлучалася і навіть у 69 не проти зустріти чоловіка, який готовий разом із нею розвиватися та отримувати радість від кожного нового дня.

Галина Бурнишева народилася в Казахстані. Здобула спеціальність фармацевта. Спочатку працювала в аптеці. Коли вийшла заміж за журналіста, перекваліфікувалася на сферу ЗМІ і віддала цій професії 25 років. Із першим чоловіком виховала двох дітей.

Уперше відчула прихід старості у 42 роки

Потім був другий шлюб. Але він, зізналася пані Галина, був необдуманим кроком, скоріше навіть – поривом почуттів. Тому ці стосунки розтанули буквально за кілька місяців.

Утретє Галина вийшла заміж за доволі заможного чоловіка. Разом вони проживали у Сполучених Штатах. Спілкувалися з тамтешньою елітою. Втім таке життя було жінці не до душі. Тому вона відверто сказала про це своєму обранцеві, повернулася до Києва, стала обдумувати заняття, які би подобалися й надихали. І цим заняттям став пошук секретів вічної молодості.

– Вперше я відчула, що старію, коли мені було всього 42 роки, – зізналася наша героїня. – Кажу «відчула», бо моє старіння стосувалося не стільки тіла, скільки душевного стану. В мені стихала та енергія, яка була в молодості, зникало бажання подобатися чоловікам.

«Із цим треба щось робити!» – сама собі сказала жінка й поставила за мету знайти ті методи і засоби, які допомогли б у будь-якому віці лишатися молодою.

Що робити, аби лишатися молодою

Оскільки вік людини оцінюється не лише за її фізичним здоров’ям, а й за станом душі, то Галина Бурнишева взялася діяти відразу в обох напрямках.

Щоб лишатися в гарній фізичній формі, переглянула своє щоденне меню. Відтак почала роздільно харчуватися (за один прийом з’їдала лише ті продукти, які покращують засвоєння одне одного та не викликають зашлакованості організму). Крім того, жінка менше стала вживати м’яса, викреслила зі свого раціону солодощі та надто жирні страви (хоча іноді дозволяє собі поласувати чимось із них).

Оскільки з віком гірше циркулює кров, «зсихаються» м’язи, втрачають свою функціональну здатність суглоби, то Галина привчила себе до нескладних фізичних вправ, які кожен може виконувати вдома і витрачати на це лише по пів години декілька разів на тиждень.

Окрім того, жінка встановила собі правило спати не менше від семи-восьми годин і лягати спати не пізніше від 23 години.

А от щодо поширених нині прийомів хірургічного та гормонального омолодження, то Галина Бурнишева була та лишається їхнім категоричним противником. Адже як фармацевт чудово розуміється і на особливостях людського організму, і на принципах дії створених людиною препаратів.

– Наш організм запрограмований на вироблення гормонів, які відповідають за молодість та красу. Але якщо ми це будемо робити замість нього (тобто вводити гормони), то організм розучиться самостійно працювати, і в результаті це може призвести до незворотних плачевних змін, – вважає наша героїня.

Моделлю можна стати в будь-якому віці

Випробувавши на собі ефективність методів та засобів, Галина Бурнишева вирішила ними поділитися. До свого 60-річчя надрукувала книгу «Ключ до вічної молодості для жінок». А через декілька років ще й опанувала новий напрям – стала моделлю.

– Спочатку я відгукнулася на пропозицію сфотографуватися для соціальної реклами. А в 67 років узяла участь у дуже цікавому проєкті, який спонукав мене створити власне модельне агентство. Для того у «Фейсбуці» я розмістила оголошення про набір дівчат віком 40+. І так у моєму житті розпочався ще один захоплюючий етап, – зізналася пані Галина.

За два з половиною роки, скільки існує це модельне агентство, Галина Бурнишева допомогла змінити свідомість майже шести сотням випускниць. Причому найстаршій із них – 81 рік!

– Бути привабливою можна в будь-якому віці, – власним прикладом доводить 69-річна Галина. – Треба просто любити себе, любити людей довкола і навчитися отримувати задоволення від кожного нового дня…

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Життя, київ
В тему