30 Листопада 2017
Новини

Священик ґвалтував дівчаток у кочегарці

Священик ґвалтував дівчаток у кочегарці

Протягом року 34-річний священик одного із сіл Асіновського району (Росія) неодноразово вступав у статевий зв’язок з неповнолітніми дівчатами.  Крім того, стало відомо про зґвалтування ще однієї малолітньої односельчанки.

Як пишуть російські ЗМІ, одна з потерпілих росла в побожній сім’ї й з 10 років співала в церковному хорі. Священик протягом трьох років «доглядав» за дівчинкою, обіймав її і цілував, а потім схилив до інтимних стосунків. На той момент їй виповнилося лише 12 років.

При цьому мати постраждалої, судячи з її слів, перекладає частину провини за те, що сталося, на дитину, яка могла «спокусити батюшку». Жінка стверджує, що відправною точкою для сексуальних стосунків стала спільна прогулянка доньки зі священиком з метою «подивитися кізок», на яку дівчинка вирушила в сукні з декольте.

Хай як дивно це звучить, сама потерпіла стверджувала, що кохає розпусного духовного отця. Вона навіть спробувала втекти з дому, щоб створити разом з ним сім’ю. Зі страху і сорому дівчинка нікому не розповідала про те, що відбувається, але потім повідомила про близькі стосунки з настоятелем сестрі, яка й розповіла все матері.

Також дівчинка розказала, що настоятель обладнав у кочегарці храму кімнату для побачень. Він переконував приходити дівчинку туди, навіть коли його дружина була вдома.

Зі слів  матері, священик «виявляв інтерес» і до другої її доньки, причому діяв більш наполегливо.

У ході слідства священик не визнав провину. Навесні цього року зібрані матеріали було передано до суду. Педофілу загрожувало покарання у вигляді 20 років позбавлення волі.

Сьогодні, 30 листопада, Асіновський міський суд Томської області виніс вирок у цій  кримінальній справі. Священика визнали винним у педофілії. Суд призначив настоятелю храму покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з відбуванням у виправній колонії суворого режиму.

Також він на 15 років позбавлений права займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему