30 Листопада 2017
Новини

Цей день настав!

Цей день настав!

Секс сьогодні у тренді, адже у всьому світі відзначається – Міжнародний день сексу! Кохаймося, люди!

Вперше День сексу був унесений до міжнародного календаря свят 2007 року з подання ЮНЕСКО. Відтоді він відзначається щороку 30 листопада. Свято це досить молоде, тому про нього мало що відомо. За легендою, ідея святкування такого дня зародилася в форумах, які також запропонували вибрати місцем проведення дійства Амстердам. Саме там 30 листопада проводяться численні паради і виступи. Під час таких заходів усіх агітують займатися тільки безпечним сексом, а на вулицях вручають відповідні листівки та презервативи.

Цього дня прийнято присвячувати багато часу сексуальності та всьому, що з нею пов’язано. При цьому жодних правил і обмежень немає. Ініціатори свята сформулювали його гасло: «Експериментуйте!». Тому для багатьох цей день утілює свободу від звичних рамок.

День сексу можна провести і в домашньому сімейному колі. Головна умова: не забувати про сексуальність. Якщо це вечеря, то додати побільше романтики, приготувати страви з великою кількістю афродизіаків. І не забувати про привабливі посмішки і ніжність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему