29 Листопада 2017
Новини

У чоловіків може бути алергія на оргазм?

У чоловіків може бути алергія на оргазм?

Це нове захворювання, яке проявляється лихоманкою, головним болем. Як нещодавно дослідили експерти, чоловіки схильні до проявів алергії під час оргазму. Така тенденція спостерігається у всьому світі. Пише Ukr.Media.

Науковці зазначають, що вперше про цю хворобу стало відомо ще 2002 року. За цей час її вдалося виявити лише у 50 чоловіків. Поки що це всі випадки, які зафіксували офіційно.

Як кажуть медики, насамперед така алергія супроводжується лихоманкою, головним болем і погіршенням зору. Також у хворих можна помітити зниження настрою, пітливість, розлади пам’яті й навіть мовлення.

Крім того, під час недавніх досліджень учені встановили, що у 29 із 33 осіб при ін’єкції їхньої же сперми в плече є реакція з проявом алергії. Однак жодної реакції на плацебо в організмі не було.

Впоратися із такою хворобою допомагає спеціальна терапія, яку вже успішно випробували на двох чоловіках. У першому випадку одному з них 15 місяців поспіль у плече кололи його сперму, а в другому – для цього знадобився 31 місяць.

Учені кололи сперму спочатку невеликими дозами, поступово збільшуючи їх. Завдяки цьому вони з’ясували причини нездужання – це частина хімічного дисбалансу в мозку. Медики і далі працюватимуть у цій сфері, щоб зрозуміти природу захворювання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали