29 Листопада 2017
Новини

Із чим потрібно попрощатися 2017 року: поради астрологів для знаків зодіаку

Із чим потрібно попрощатися 2017 року: поради астрологів для знаків зодіаку

Кінець року – це не тільки радісне очікування свят, а й активна робота, адже потрібно завершити безліч справ. Щоб Новий 2018 рік приніс лише щастя й удачу, прислухайтеся до порад астрологів. Їхні рекомендації допоможуть кожному знаку зодіаку почати рік успішно. Повідомляє DailyHoro.ru.

2017 рік добігає кінця. Щоб наступний рік почався з хорошого і приніс лише позитивні моменти і сюрпризи, знакам зодіаку потрібно попрощатися з негативом. Залишивши в році, що минає, все, що вас засмучувало, ви зможете почати новий етап, який приведе вас до благополуччя.

Овен

Овнам астрологи радять перестати займатися самобичуванням. Розчарування, яке ви відчуваєте, не дає вам розвиватись і заважає йти до поставлених цілей. Візьміть з собою в новий рік амбіції, залишивши в 2017-му лінь і гординю. Вам необхідно навчитися цінувати себе і докладені вами зусилля, інакше ризикуєте весь наступний рік провести в сумнівах і знову повернетеся до невдоволення собою.

Телець

Представникам знака Тельця варто залишити в році, що минає, звичку піклуватися про всіх, окрім себе. Ви щедрі, дбайливі й чуйні, до вас можна звернутися за допомогою, однак себе теж потрібно любити і балувати. Почніть новий рік з подарунків не тільки близьким, а й собі. Астрологи рекомендують Тельцям подбати і про свою душевну рівновагу, щоб не пропускати через себе переживання сторонніх людей і не брати їх надто близько до серця.

Близнюки

Відкритість Близнюків, їхні життєлюбність і бажання випускати накопичені емоції в компанії друзів – це похвально, однак у новому році вам варто зробити паузу. Ви – душа компанії, але при цьому вам потрібна перезарядка, інакше ризикуєте перевтомлюватися. Не витрачайте весь свій час на спілкування, не розпорошуйте всю енергію на дрібниці, і 2018 року ви зможете досягти набагато більшого.

Рак

Ракам необхідно переглянути своє ставлення до життя. Ваша сентиментальність і постійні думки про минуле, за яке ви чіпляєтеся, не дозволять вам рухатися вперед. Попрацюйте над контролем свого емоційного фону. Також астрологи рекомендують представникам вашого знака виключити спілкування з негативно налаштованими людьми, уникати зустрічей з тими, хто вам неприємний.

Лев

Левам необхідно залишити в 2017 році надмірну гординю. Якщо ви будете продовжувати йти на поводі у свого его, то можете нажити собі купу проблем. Бажання купатися в увазі у вас у крові, проте астрологи рекомендують Левам стримати запал і виховувати в собі кращі риси характеру. Ви зможете досягти успіху, допомагаючи іншим, адже завдяки цьому у вашої персони з’явиться безліч шанувальників. Перегляньте своє ставлення до життя.

Діва

Для Дів актуальним залишається бездоганне виконання будь-якої справи. Однак чи потрібно це вам? Астрологи радять представникам вашого знака облишити бажання ідеально виконувати все, що вас не стосується. У світі немає нічого ідеального. Прагнення упорядкувати все навколо може негативним чином позначитися на вашому психологічному стані. Більше відпочивайте і просто насолоджуйтеся кожним днем ??свого життя.

Терези

Терезам не завадить більше часу приділяти собі. Перегляньте своє ставлення до життя. Незважаючи на те, що ви життєрадісні і заповзятливі, занадто багато часу присвячуєте турботам про комфорт тих, хто вас оточує. Пора почати думати про себе і щось міняти. Приурочте зміни до Нового 2018 року.

Скорпіон

Скорпіонам 2018 року астрологи радять позбутися зайвої недовірливості. Вам подобається бути загадковою персоною, непередбачуваною людиною. Однак ви недовірливі й не підпускаєте до себе людей, що з’явились у вашому житті. Дайте їм шанс на прояв почуттів і емоцій. Не бійтеся підступу, адже так ви пропустите безліч радісних моментів у житті.

Стрілець

Шкідлива звичка Стрільців полягає в жадобі нових емоцій. Ви захоплені пошуком нових вражень і нерідко забуваєте про теперішній час. Вам варто покинути цю звичку в році, що минає, інакше ваше життя так і пройде в постійних пошуках і метаннях, не залишивши вам можливості пережити позитивні емоції в сьогоденні. Живіть тут і зараз.

Козеріг

Гордість Козерогів часом бентежить. Ви цілком можете переконати оточення і себе самого в тому, що у вас усе в порядку. Астрологи рекомендують представникам вашого знака залишити в році, що минає, гордість і почати приймати таку необхідну вам допомогу. Не бійтеся просити поради, і вам обов’язково допоможуть.

Водолій

Водоліям необхідно подолати звичку наступати на ті ж самі граблі. Ви щирі та чесні, шукаєте в людях лише найкраще, але нерідко стаєте жертвою зради й обману. Почніть видаляти зі свого оточення тих, хто заподіює вам біль за вашу чуйність. Вчіться говорити «ні» та не ідеалізувати людей.

Риби

Рибам важливо залишити у 2017 році свою невпевненість. Астрологи рекомендують представникам вашого знака відмовлятися від відносин, здатних порушити вашу душевну рівновагу. Навчіться відрізняти тих, хто критикує вас конструктивно, від тих, хто відверто знущається над вами. Станьте більш сильними, і ніхто не посміє вас образити, скористатися вашою душевною добротою.

Кожен представник зодіакальних сузір’їв може знайти свою дорогу до щастя. Міняйтесь і викорінюйте в собі шкідливі звички. Виховуйте найкращі риси характеру і пам’ятайте, що ваша доля залежить від ваших рішень. Бажаємо вам здійснення всіх бажань! 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему