13 Квітня 2018
Новини

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл зніматиме поляк за походженням

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл зніматиме поляк за походженням

Кенсінгтонський палац розкрив ім’я офіційного фотографа майбутнього шлюбного торжества онука королеви Єлизавети ІІ і кралечки-акторки.

Розсекретили ім’я весільного фотографа, який закарбує у знімках шлюбну церемонію року – весілля 33-літнього  британського престолонаслідника принца Гаррі та 36-річної зірки телесеріалу «Форс-мажори» актриси Меган Маркл. Пише видання People.

Як повідомляють речники британської монаршої родини, син покійної принцеси Діани та наполовину афро-американка Меган визначилися із фотографом, який зніматиме головну подію в їхньому житті. Так, офіційним весільним фотографом пари стане Олексій Любомирський, який, до слова, має польське походження. Поляком був його батько.

До речі, саме Любомирський наприкінці минулого року відзняв надзвичайно зворушливу та милу фотосесію з участю закоханих Гаррі та Меган у заміській королівській резиденції Фрогмор-хаус, Віндзор.

Читайте також: Принц Вільям проговорився, як хоче назвати третю дитину

«Я до глибини душі схвильований і щасливий, що саме мені випала честь сфотографувати цю історичну подію, – прокоментував  сам Любомирський оголошення, зроблене офісом пари у  Кенсінгтонському палаці. – Перегляд спільних фото принца Гаррі і Меган дарує мені стільки радості, що я прагну стати свідком наступної глави цієї чудової історії кохання».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему