5 Квітня 2018
Новини

Злочинець із фоторобота схожий на Чеширського кота

Злочинець із фоторобота схожий на Чеширського кота

Зусилля поліції Ворикшира (Великобританія), спрямовані на те, щоб знайти підозрюваного, викликали більше радості, ніж допомоги серед простих громадян. А все тому, що правоохоронці поширили у соціальних мережах фоторобот злочинця. Про це повідомили в Daily Mail.

Таку реакцію на зображення викликав дещо дивний образ чоловіка: підозрюваний носить чорну шапочку, має широке обличчя та надзвичайно білі блискучі зуби.

Варто зазначити, що лиходій здався аудиторії схожим відразу на декількох відомих персонажів. Одні побачили у злочинцеві Джокера – заклятого ворога Бетмена, інші – Чеширського кота із серії фільмів і книг «Пригоди Аліси в країні чудес».

Читайте також: Батько забув доньок у туалеті на заправці

Доки користувачі Мережі жартували через смішні фото підозрюваного, у поліції відповіли, що фоторобот цілком реальний і правоохоронці чекають на допомогу громадян. Також офіцери сподіваються, що додаткова увага аудиторії допоможе спіймати злочинця швидше.

До слова, це не перший курйоз, який розігрався навколо фотороботів злочинців. До прикладу, у липні минулого року поліцейські Лінкольншира розсмішили громадян злочинцем, який був схожий на інопланетянина із серіалу «Доктор Хто».

Попереднього місяця висміяли зображення підозрюваного у пограбуванні, який був схожий на героя 1980-х років.

У 2015 році користувачів соціальних мереж веселив підозрюваний у пограбуванні, який був більш схожий на Фреда Флінтстоуна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему