4 Квітня 2018
Новини

Батько забув доньок у туалеті на заправці

Батько забув доньок у туалеті на заправці

Німецька сім’я, чоловік та дві дочки 10 і 14 років, на великодні свята, вирішили поїхати з міста Баунаталь (Німеччина) до озера Гарда, що в Італії.

47-річний чоловік зупинився на бензозаправній станції в Гольцкірхен, на південь від Мюнхена, приблизно о 5:20 ранку в суботу, повідомляє The Times.

Він повернувся у свій мікроавтобус Volkswagen після оплати, але не помітив, що його дочки залишили машину, щоб піти в туалет і поїхав.

Дівчатка чекали на татуся півгодини. Зрозумівши, що батько їх залишив, діти звернулися до співробітників служби підтримки за допомогою.

Прибувши, поліція оголосила у пошук авто. Офіцери зателефонували матері дівчаток, яка залишилася вдома, і коли та врешті прокинулася, продиктувала їм телефонний номер горе-чоловіка.

Читайте також: Шахрай-невдаха даремно кинувся під колеса авто (відео)

Полісмени дзвонили протягом години. Чоловік помітив, що на екрані телефону 48 пропущених, коли був у 105-ти милях від перевалу Бреннер в Австрії.

Батько помчав назад, щоб забрати своїх дітей. На той час дівчаток нагодували сніданком і дали місце для проживання, поки вони чекали.

Сім’я возз’єдналася о 8.25 ранку – це трохи більше трьох годин після того, як татко залишив дітей на станції технічного обслуговування.

«Діти почували себе чудово, коли батько повернувся, щоб забрати їх», – сказав «Таймс» представник Tank & Rast, який управляє автозаправною станцією.

«Інформації про те, що відбувається у цій сім’ї зараз, – у нас немає», – розповіла поліція.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему