13 Березня 2018
Новини

Ілон Маск знайшов спосіб пережити третю світову війну

Ілон Маск знайшов спосіб пережити третю світову війну

Земляни переживуть третю світову війну в разі наявності у людства населених місячних і марсіанських станцій. Про це заявив глава американської компанії SpaceX Ілон Маск на щорічному фестивалі технологій і культури South by Southwest в Остіні (Техас), повідомляє Phys.org.

«Ми хочемо бути впевнені в тому, що десь в іншому місці є досить зразків людської цивілізації, щоб відновити її і, можливо, скоротити тривалість доби середньовіччя. Саме тому, я думаю, важливо мати станцію, яка перебуває на самозабезпеченні», – сказав він.

Маск додав, що ідеальним варіантом була би станція на Марсі. «Тому що Марс досить далекий від Землі і ймовірність того, що така база виживе, більша, ніж для бази на Місяці», – пояснив бізнесмен.

Читати також: Його ідеї змінюють світ: 10 цитат Ілона Маска

За його словами, станції на Марсі та база на Місяці «можуть допомогти знову відродити життя на Землі» й важливо організувати їх «до можливої ??третьої світової війни».

Також на South by Southwest Маск заявив, що льотні випробування другого ступеня багаторазової надважкої космічної системи BFR (Big Falcon Rocket), призначеної, зокрема, для польотів на Марс, відбудуться в першій половині 2019 року. Цей елемент, згідно з планами SpaceX, буде фактично являти собою пілотований корабель, який встановлюється на першу сходинку BFR.

Читайте також: Цитати Ілона Маска. Секрети успішних людей

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему