Відео

«Гість з майбутнього» розповів про те, що чекає людство (відео)

«Гість з майбутнього» розповів про те, що чекає людство (відео)

Людина, яка називає себе «мандрівником у часі», пройшла перевірку на детекторі брехні. Запис допиту з’явилася на YouTube-каналі ApexTV, присвяченому паранормальним явищам.

Чоловік, який побажав залишитися невідомим, ховаючись під псевдонімом Ной, заявив, що прибув із 2030 року. За його словами, йому 50 літ, проте він виглядає вдвічі молодшим, так як «прийняв секретні ліки». Він пророкує, що людство відправиться на Марс в електромобілях уже в 2028 році, тоді ж офіційно дозволять подорожувати в часі. Чоловік запевняє, що вчені навчилися переміщатися в часі вже 15 років тому, але тримають це в секреті.

Також він повідомив, що президента США Дональда Трампа переоберуть на другий термін, але відмовився надавати докази, щоб «не викликати тимчасовий парадокс». За прогнозами Ноя, роботи поширяться повсюдно і почнуть самі господарювати, а багато форм раку зможуть вилікувати.

Читайте ще: Знайшли Ноїв ковчег, якому майже п’ять тисяч років

Сам Ной не радіє через свої знання: вони викликають у нього депресію. Він зазначив, що його єдина мета – переконати людство, що подорожі в часі можливі.

Коментатори скептично поставилися до допиту: хтось назвав прилад несправжнім, інші відзначили, що якщо чоловік щиро впевнений у своїй правоті, то детектор і не покаже, що він бреше.

Нагадаємо, Мандрівник у часі з 2021 року розповів про майбутнє

У жовтні 2017 року повідомлялося про арешт п’яного «мандрівника в часі», який хотів попередити мешканців рідного міста про вторгнення інопланетян. За його словами, прибульці напоїли його алкоголем і відправили в 2018 рік, але трохи промахнулися.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему