8 Лютого 2018
Новини

Хто з героїнь «Гра престолів» завагітніє?

Хто з героїнь «Гра престолів» завагітніє?

Анонімний інформатор ресурсу TV Line повідав про те, що глядачів і фанатів популярного телесеріалу «Гра престолів» чекає несподіваний сюжетний поворот, а саме вагітність однієї з героїнь. Така подія матиме неабиякий вплив на розвиток історії Вестерос.

«Варто зазначити, що у цієї малоймовірної вагітності буде відразу кілька наслідків, як драматичних, так і похмуро-комедійних», – зазначено на ресурсі TV Line.

Фанати відразу запідозрили у батьківстві Джона Сноу і Дейенеріс, які кохалися у фіналі сьомого сезону. Ця подія відбулася після того, як стало відомо, що Джон Сноу дійсно Ейгон Таргаріен – законний спадкоємець престолу і племінник Дейенеріс (про що вони ще не знають). Окрім того, проаналізувавши сьомий сезон, уважні фанати прийшли до висновку, що багато сцен і діалогів персонажів натякають глядачеві на швидке народження наступника. Підозри викликали часті сцени, в яких говорилося про те, що у Дейенеріс не може бути дітей.

Відзначимо, що природа безпліддя Кхалісі не фізіологічна, а магічна. Проте Джон Сноу воскрес за допомогою магії і можливо буде здатний зачати сина з Дейенеріс, якому судилося стати великим правителем.

Нагадаємо, серіал стартував ще у 2011 році. Фінальний восьмий сезон вийде на початку 2019 року. Кінцівка обіцяє бути масштабною і насиченою спецефектами. В Мережі вже з'явилися фотографії і відеоролики зі зйомки однієї зі сцен, в якій брали участь близько 500 статистів. З відео також стало зрозуміло, що Вінтерфелл, родовий замок Старков, буде охоплений вогнем.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали